Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 21:42

Οι αποστολές των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

miktes 6-1-2011

Ανακοινώθηκε πριν λίγο, οι αποστολές των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Για την αποστολή των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΚ, Νέων και Παίδων, κλήθηκαν οι παρακάτω Ποδοσφαιριστές από τους Ενωσιακούς Προπονητές κ.κ Εμ. Βαθρακοκοίλη και Κ. Συριανό, εν όψη των αγώνων Πρωταθλήματος που θα γίνουν στη Μυτιλήνη, από 3 έως και 8 Ιανουαρίου 2013 .

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Καρελέμογλου Κώστας, Βασιλάκης Μιχ., Φλεριανός Βαγγ., Σκιαδάς Δημ., Καρποδίνης Κων., Πραμάτιας Δημ., Κρώνης Στ., Νίκας Ιωαν., Σκιαδάς Νικ., Νάζος Αλ., Πρίντεζης Γιάννης, Φουάσης Αντ., Ρηγούτσος Στ., Μιχάλοβιτς Γιάννης, Καράβας Μαν., Ξυγκάκης Αλ., Λοϊζος Δημοσθ., Σταφυλάς Παν., Καφτηράνης Γιώργος .

ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

Λουκής Στ., Νάζος Νικ., Νάζος Αντ., Λυκούρης Στ., Ασλάνης Ορ., Γκουνέλας Κων., Λεγάκης Νικ., Φίλιππας Γεωρ., Φώσκολος Ιωαν., Καραβέλας Παν., Σκουλάτος Ευαγ., Καραδήμας Δημ., Παράβαλος Χρ., Περιστεράκης Χρ., Βολτής Νικ., Πρίντεζης Παν., Ζαφείρας Νικήτας, Μπάϊλας Λευτέρης, Μήτσκας Σέργιος .

Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικά από τις Κυκλάδες το μεσημέρι στις 2 Ιανουαρίου, για Αθήνα και το ίδιο βράδυ ακτοπλοϊκά, με το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ, για Μυτιλήνη . Από την Μυτιλήνη θα αναχωρήσει στις 8 Ιανουρίου το απόγευμα αεροπορικά για Αθήνα και την επομένη το πρωί ακτοπλοϊκά για Κυκλάδες . Στην Μυτιλήνη θα καταλύσει στο Ξενοδοχείο ΛΕΣΒΟΣ ΙΝ .

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ίδιο για Παίδες και Νέους . Οι Παίδες θα αγωνίζονται στις 13,00 και οι Νέοι στις 15,00, στο ίδιο Γήπεδο μα τον ίδιο αντίπαλο .

3-1-2013  ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

5-1-2013  ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΕΠΣ ΧΙΟΥ

6-1-2013  ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

8-1-2013  ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ 

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Κος Γιάννης Σιγάλας και Συνοδοί τα μέλη του ΔΣ κ.κ Γιώργος Χωριανόπουλος, Θέμης Κούτρας, Μανώλης Βάβουλας και Χρήστος Καφτηράνης . 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares