Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 22:49

Νίκη με ανατροπή για τη Μικτή Παίδων...

PAIDES ME LESVO 2012 1

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής ΕΟ Παίδων" η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι Παίδες, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Λέσβο. Μάλιστα οι Κυκλαδίτες, ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ (2-1), στην συνέχεια βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τελικά ήταν η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Κυκλαδίτες βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ αρκετά νωρίς με τέρμα του αρχηγού τους Περιστεράκη. Ο Ραχάνης ισοφάρισε για την Λέσβο σε 1-1 και ο Μπαζίμας λίγο πριν το ημίχρονο έβαλε μπροστά την Λέσβο ( 2-1). Περίπου στο 30ο λεπτό του αγώνα ο Σιταράς της Λέσβου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Στην επανάληψη η παίχτες της ΕΠΣ Κυκλάδων κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λυκούρη σε 2-2 και λίγο αργότερα ο Καραδήμας για τις Κυκλάδες διαμόρφωσε το 3-2 , το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Λέσβου (Παίδες): Αλεξιου, Φατελης, Αρνομαλλης, Ρουμελιωτης (31΄ Κοκκινελης), Σιταρας, Ντινας (73΄Μπαλαμουτσης), Μαρκατσελης, Προκοπιου, Λιγελλης (41΄Δοματας), Μπαζιμας, Ραχανης ©.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Παίδες): Φίλιπας, Παράβαλος, Καραβέλας, Πρίντεζης (46΄Ασλάνης), Γκουνέλας, Βολτής (42΄Φώσκολος), Καραδήμας, Νάζος Ν., Λυκούρης, Περιστεράκης © (55΄Λεγάκης), Νάζος Α.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Παντελαίων Γ., Κάντας Δ.

Το Σάββατο 5/1 στις 13:00 οι Παίδες των Κυκλάδων θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους της Χίου.

Χίος Δωδεκάνησα 1-7

Διαστημικά τα Δωδεκάνησα είχαν τον πλήρη έλεγχο και την ουσία φθάνοντας σε μια άνετη νίκη επί της Χίου πιστοποιώντας ότι είναι το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Θαρενός που πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ τα άλλα τρία σημείωσαν οι Σβήνος, Μανωλάκης και Τριμάτης. Το γκολ της Χίου σημείωσε ο Αγγουλές.

Τα αποτελέσματα

Λέσβος Κυκλάδες 2-3

Χίος Δωδεκάνησα 1-7

Η βαθμολογία σε 1 αγώνα.

1.Δωδεκάνησα 3 7-1

2.Κυκλάδες 3 3-2

Λέσβος 0 2-3

4.Χίος 0 1-7

5.Σάμος 0 0-0

Ανταπόκριση / Φωτογραφία: Μανόλης Λαγουτάρης

PAIDES ME LESVO 2012 2

 

Ξεκίνημα με το «αριστερό» για τους Νέους.


Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares