Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 00:41

Ξεκίνημα με το «αριστερό» για τους Νέους.

MIKTH NEON 2012 660 LESVOS

Κακό ξεκίνημα για τους Νέους της ΕΠΣ Κυκλάδων, οι οποίοι δεν τα κατάφεραν στον 1ο τους αγώνα και γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Λέσβο.

Οι Νέοι μας, χωρίς προπονήσεις στα πόδια τους, δεν έπιασαν καλή απόδοση σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Λέσβου με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα από τους Νέους της Λέσβου, οι οποίοι θα πρέπει να σημειωθεί ότι, είναι μια ομάδα που προπονείται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς δίνει πολλούς αγώνες με ομάδες του τοπικού.

Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε ο Παντελής Μιχαλακέλλης, που έδωσε το πρώτο τρίποντο για στην ομάδα του. Οι Κυκλαδίτες είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν. Στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λοϊζος αντίκρισε την αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και αποβλήθηκε από τον κύριο Κουκούλα.

Η ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων «ρίχνεται» ξανά στη μάχη το Σαββάτο 5/1, όπου στις 15:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Λέσβου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Χίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Κουκούλας ., Κάντας Δ.

ΕΠΣ Λέσβου (Νέων): Ζαχαρης, Αλεξιου, Μανδραγανης, Σαλταμαρας ©, Παπαδοπουλος, Κακορος, Χονδρας (61΄Ριπης), Δερβερης, Λαμπαρακης (72΄Κιντακος), Χατζηγιοβανης, Μεχελακενης (88΄Ψαννης).

ΕΠΣ Κυκλάδων (Νέοι): Καρποδίνης, Νάζος Α., Φουάσης, Ρηγούτσος, Νίκας, Καράβας, Πραμάτιας ©, Κρώνης, Λοϊζος, Ξυγκάκης, Σταφυλάς (56΄Σκιαδάς).

Χίος-Δωδεκάνησα 1-0

Σημαντική θεωρείται η νίκη για την Χίο γιατί κατακτήθηκε απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Οι νικητές ήταν καλύτεροι έλεγξαν τον ρυθμό και με κόντρα επιθέσεις ευτύχησαν να σημειώσουν το μοναδικό τέρμα που τους ανέδειξε μεγάλους νικητές.

Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αγγελίνας στο δεύτερο ημίχρονο.

Σήμερα τα Δωδεκάνησα θα παίξουν στην Θερμή με την Σάμο η οποία αρχίζει επίσημα τα παιχνίδια της.

Τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική

Χίος Δωδεκάνησα 1-0

Λέσβος Κυκλάδες 2-0

Η βαθμολογία σε 1 αγώνα

1.Λέσβος 3 2-0

2. Χίος 3 1-0

3.Δωδεκάνησα 0 0-1

4.Κυκλάδες 0 0-2

5.Σάμος 0 0-0

Ανταπόκριση / Φωτογραφίες: Μανόλης Λαγουτάρης.

 

PAIDES ME LESVO 2012


MIKTH NEON 2012 1024 LESVOS

SIGALAS STHN LESVO

 

Νίκη με ανατροπή για τη Μικτή Παίδων...


Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares