Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 19:56

Λεονάρδος Πρίντεζης: Κρατάμε μόνο την πρόκριση!

P7

Μία νέα προσπάθεια από την συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για την δημιουργία μίας νέας θέσης μέσα στο site, όπου θα φιλοξενούνται οι απόψεις των αθλητών από τα σωματεία των Κυκλάδων και όχι μόνο.

LEO PRINTEZISΗ πρώτη άποψη που φιλοξενούμε είναι αυτή του Λεονάρδου Πρίντεζη (Αρχηγός Α.Ο Σύρου), ο οποίος μας δίνει την δική του άποψη για την πρόκριση της ομάδας του απέναντι στον Α.Ο Υδρούσας.

Κρατάμε μόνο την πρόκριση!

Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Σήμερα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί χωρίς να μας ενδιαφέρει τόσο το σκορ πιο πολύ επιθυμούσαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο μα αν εξαιρέσουμε κάποια πεντάλεπτα δε μπορώ να πω πως τελικά το καταφέραμε. 
Ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι η ομάδα τις Υδρούσας είχε κλειστεί πολύ πίσω και δε βρίσκαμε τους χώρους που έπρεπε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος πετύχαμε δυο γκολ χάσαμε κάποιες άλλες ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η διακοπή για τις γιορτές φάνηκε να μας επηρέασε αν και είχαμε κάνει 2 -3 φιλικά στο διάστημα των διακοπών. 
Αγωνιστικά σήμερα δε φτάσαμε στα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει ασχέτως που το σκορ τελικά ήταν 7 -0 υπέρ μας. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε στα ημιτελικά και τώρα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 

ΑΟ Σύρου - ΑΟ Υδρόυσας (δηλώσεις).

ΑΟ Σύρου - ΑΟ Υδρόυσας (φάσεις & γκολ).

Στα ημιτελικά ο Α.Ο. Σύρου

 


Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares