Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 00:31

«Φτιαγμένοι» για το ντέρμπι στον Πανναξιακό.

PANNAXIAKOS-HLISIAKOS FILIKO

Ετοιμότητα υπάρχει στο νησί της Νάξου για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, όπου ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο Ατρόμητο Πειραιά.

NAXOS Katsonis 200x100Ο αγώνας που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 14:00 είναι αναμφισβήτητα το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής για τον 9ο όμιλο του Περιφερειακού, καθώς θα συγκρουστούν δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου.

Δύσκολη αποστολή.

Για τον Πανναξιακό που βρίσκετε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αυτό είναι ένα κομβικό παιχνίδι, αφού θέλει νίκη για να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πειραιά. Βέβαια για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια, καθώς ως γνωστών οι Πειραιώτες σε δέκα (10) παιχνίδια μετρούν μόνο επιτυχίες (7νίκες, 3 ισοπαλίες). Μοναδική απώλεια για τον Πανναξιακό ο Γιώργος Καρούσης (κάρτες), ενώ ο Πετρόπουλος δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα λόγο ενοχλήσεων.

Από την άλλα ο Ατρόμητος έρχεται στη Νάξο διαβασμένος, γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Μάλιστα όπως δήλωσε στο sportcyclades.gr ο Προπονητής της ομάδας Σταύρος Ηλιόπουλος, οι Πειραιώτες θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Πανναξιακού, τον οποίο θεωρούν μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Η ομάδα του Ατρομήτου έρχεται «φουριόζα» στη Νάξο, καθώς προέρχεται με την πρόκριση στο Κύπελλο Πειραιά 2-1 επί του Περαμαϊκού. Μοναδική απώλεια για τους φιλοξενούμενους αποτελεί η απουσία του στόπερ Γεωργούλη.

Φτιαγμένοι

Ο Γιώργος Βλαστός γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης, πράγμα που το έχει πετύχει όπως πάντα άλλωστε, με την άριστη σχέση και συνεργασία που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια του Πανναξιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίχτες του Πανναξιακού το θέλουν πάρα πολύ το συγκεκριμένο ματς και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

NAXOS sima vofanonΜε κόσμο.

Από την πλευρά της η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να γεμίσει το γήπεδο στο Κυριακάτικο ματς. Μάλιστα εκτός των 400 δωρεάν εισιτηρίων ο Πανναξιακός ναύλωσε λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 12.45 το μεσημέρι από την Απείρανθο, με στάση σε Φιλώτι και Χαλκί. Το ίδιο λεωφορείο θα κάνει και την επιστροφή των φιλάθλων μετά το τέλος του ματς.

Για το παιχνίδι μίλησαν και δύο εκ των αρχηγών, ο Γιώργος Κατσάνης και ο Αστέριος Θέμελης, που ο καθένας από την πλευρά του απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο.

Γιώργος Κατσάνης

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο θέλω να πω στους φίλους της ομάδας ότι, Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να νικήσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά… το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας ενισχύσει στο Κυριακάτικο παιχνίδι, όπου η παρουσία του κρίνετε απαραίτητη. Απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να το γεμίσει και μέσα σε αθλητικά πάντα πλαίσια να γίνει ο δωδέκατος παίχτης μας».

Αστέριος Θέμελης

«Είναι από τα παιχνίδια που χαίρονται οι ποδοσφαιριστές να παίζουν και να τα περιμένουν όλη την χρονιά, παιχνίδια που σε καταξιώνουν στην κατηγορία και σου δίνουν ψυχολογία για την συνέχεια, πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε την νίκη. Προσωπικά θέλω να καλέσω τον κόσμο την Κυριακή για άλλη μια φορά να είναι δίπλα μας να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, όπως όλα τα ντέρμπι από πέρυσι που βρίσκομαι στην ομάδα, με άψογη φιλοξενία από μεριά μας και με της καλύτερες συνθήκες για την διεξαγωγή του αγώνα».

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. κόντρα στον Ατρόμητο

Ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά και με δεδομένη τη δυσκολία και τη σπουδαιότητα του αγώνα, ο Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας θα βρεθεί την Κυριακή στην εξέδρα των φανατικών οπαδών της ομάδας στο Δ.Α.Κ., προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών για την κατάκτηση της νίκης.

Έχοντας λάβει ενημέρωση από τη Νάξο ότι για τον επικείμενο αγώνα έχει κινητοποιηθεί ολόκληρο το νησί, ο Σ.Φ. Αθήνας που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό του Πανναξιακού, ειδικά σε δύσκολες αναμετρήσεις, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Ομάδα πιστών οπαδών από την Αθήνα θα ταξιδέψει στο νησί, προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις της με τα μέλη του Συνδέσμου Νάξου και όλοι μαζί να δημιουργήσουν μια "καυτή" ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε Ναξιώτες, είμαστε πολλοί, είμαστε Πανναξιακοί!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares