Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 23:11

Καθάρισε με Αναγέννηση.

thiella agalia paixtes 2012

Για άλλη μια φορά με ηγέτη της τον Φύτρο (χατ τρικ) η Θύελλα κατάφερε να ξεπεράσει πιο εύκολα και από ότι η ίδια υπολόγιζε το εμπόδιο της Αναγέννησης, την οποία νίκησε 6-2.

Τα τρία γκολ του Φύτρου ήταν ικανά από μόνα τους να κρίνουν την αναμέτρηση Θύελλας – Αναγέννησης, αλλά από κει και πέρα οι "Καμαριανοί" δεν στάθηκαν εκεί, αφού ο Βλαβιανός (2 γκολ) και ο Αρβανίτης (1 γκολ), έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Θύελλας, μια νίκη που την εδραίωσε πλέον στην 2η θέση και την κρατά σε απόσταση βολής από τον 1ο Πανθηραϊκό.

Από την πλευρά της η Αναγέννηση αν και ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι δεν είχε συνέχεια, με την αντίδρασή της (4-1) να έρχεται στο 53΄, όταν πλέον ήταν αργά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Το μόνο που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν να βάλουν ένα ακόμα τέρμα με τον Πιτταρά, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να μετριάσει κάπως το μέγεθος της ήττας για την ομάδα του.

Για την θύελλα ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς με Αστέρα Τραγαίας και Πανθηραϊκό, τα οποία θα κρίνουν όλη την χρονιά.

Θυελλα Καμαριου (Καντζελης): Μηνδρινός, Ερμάκ, Λιγνός Χ., Μπαλιάκας, Γαλέος, Αργυρός Η., Φύτρος, Αγκαράϊ (82' Δεναξάς), Αρβανίτης, Δαμίγος (48' Μπίμπα), Βλαβιανός.
Αναγεννηση Ναξου (Φακινος): Βασιλάκης, Δεγαϊτας Τ., Λαγογιάννης, Φακίνος, Δεγαϊτας (70' Γρατσίας), Βαγγενάς, Παπακωνσταντής, Λίκα, Μπάκαλος, Μαστρογιαννάκης, Πιτταράς
Πολύ καλή η διαιτησία των: Ζαράνη - Αλιφραγκή – Βάϊλα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares