Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 17:47

Μιχάλης Αγγελής: "Είχαμε επιθετικό πλουραλισμό".

ASTERAS LAVA 2012 AGGELHS FASH

Ο παίχτης της Τραγαίας Μιχάλης Αγγελής τοποθετήθηκε στην στήλη του site μας "ΑΠΟΨΕΙΣ", αναλύοντας το παιχνίδι της ομάδας του που έγινε στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Λάβα Σαντορίνης.

Μετά από ένα μήνα αποχής, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Αστέρας Τραγαίας - Λάβα Εμπορείου.AGELHS P

Ο αγώνας έγινε στις 8:30 στο γήπεδο του Αγερσανίου. Η ομάδα μας η Τραγαία από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να πιέσει ψηλά την αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα να κλέψει "πολλές μπάλες" και να φανεί απειλητική.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθετικό πλουραλισμό, έτσι μπόρεσε να εκδηλώσει σωρεία επιθέσεων, τόσο από τον άξονα με τους Μαρούλη, Αγγελή και Επταήμερο, όσο και απ τα άκρα με τους Καπαρέλη και Παραρά.

Στο χώρο του κέντρου κυριάρχησε ο Κατσούλης, παίρνοντας σχεδόν όλες τις " πρώτες μπάλες" και βοηθώντας στην ανάπτυξη της ομάδος.
Η άμυνα δεν απειλήθηκε καθώς οι Μαϊτος & Αλιμπέρτης είχαν σωστές τοποθετήσεις και ανέκοπταν εξ αρχής τις όποιες επιθετικές προσπάθειες της Λάβας.
Το τελικό σκορ 5-1 κρίνεται απόλυτα δίκαιο και θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι ποδοσφαιριστές της Τραγαίας ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Στα αξιοσημείωτα τα 4 γκολ του Επταήμερου και η καλή διάθεση για ποδόσφαιρο παρά την ακατάλληλη ώρα. επίσης θεωρώ ότι αξίζει ιδιαίτερης μνείας το αξιόμαχο σύνολο της Λάβας, παιδιά εφηβικής ηλικίας στην πλειοψηφία τους με πολλά τρεξίματα, συνεχές μαρκάρισμα και πάθος για διάκριση.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares