Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 02:09

Ξεκινά το 2ο Παριανό πρωτάθλημα Ακαδημιών

u7-nireas-aop-14-5-2012-1

Ξεκινάει στις 9 Φεβρουαρίου του πρωτάθλημα Ακαδημιών Πάρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος θα λάβουν μέρος έξη ακαδημίες του νησιού. Ο ΑΟ Πάρου με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7. Ο Αστέρας Μαρμάρων με ομάδες στα Κ13, Κ9 και Κ7. Ο Νηρέας με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7. Ο Μαρπησσαϊκός με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7 ο ΠΑΟ Πάρου με δύο τμήματα στα Κ11 και Κ9 και η Αλυκή με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 6 γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο Πάρου, Της Αλυκής, το Πάνθεον, του Αστέρα, του Νηρέα και της Μάρπησσας.

Συνολικά θα πάρουν μέρος πάνω από 250 πιτσιρικάδες και η διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για μια γιορτή του ποδοσφαίρου στην Πάρο. Ευελπιστούμε οι γονείς να είναι κόσμιοι όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει και να χειροκροτούν και να επιθυμούν όλα τα παιδάκια.

 

Εμείς θα σας ενημερώνουμε σε κάθε αγωνιστική σχετικά με την πορεία του πρωταθλήματος.

Οι βαθμολογίες του κάθε τμήματος θα τις βρείτε κάνοντας τα πιο κάτω βήματα…

Για τα Αποτελέσματα πατήστε στην πάνω μπάρα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ >  ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ > ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥ > UNDER7, UNDER9, UNDER11 και UNDER13

Για την Βαθμολογία πατήστε στην πάνω μπάρα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >  ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ > ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥ > UNDER7, UNDER9, UNDER11 και UNDER13

 

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

u7-asteras-marpissaikos 6-2012-1

 

  «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΡΟΥ  2013»

 

Η Επιτροπή Αθλητισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Πάρου αποφασίζει τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος για το έτος 2013. Στόχος μας είναι η άρτια διοργάνωση, η διαπαιδαγώγηση παιδιών και γονέων στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε» καθώς και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ ακαδημιών και παιδιών.

teleti lixis 2-6-2012-1

 

Άρθρο 1

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Θα συσταθεί επιτροπή διεξαγωγής Πρωταθλήματος που θα αποτελείται από δύο (2) μέλη της Αθλητικής Επιτροπής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και έναν (1) εκπρόσωπο από κάθε ακαδημία (τακτικό ή αναπληρωματικό του). Η επιτροπή θα συνεδριάζει όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο αλλά το λιγότερο κάθε 15θήμερο σε χώρο που θα ορίζει η ίδια.

Αντικείμενο της επιτροπής είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος  και κυρίως τη διασφάλιση και διαφύλαξη των συμφωνηθέντων όρων διεξαγωγής του, καθώς και η επίλυση των ενστάσεων και των πάσης φύσεως αθλητικών διαφορών.


Άρθρο 2

 

ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με συμμετοχή παιδιών τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών σε γήπεδα με διαστάσεις ανάλογες της κάθε κατηγορίας και με αριθμό συμμετεχόντων παικτών (αγοριών – κοριτσιών) όπως έχει συμφωνηθεί από όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Γεννηθέντες 2006-2007. Γήπεδα διαστάσεων 45mΧ25m. Αριθμός συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών έξι (6) ανά ομάδα με απεριόριστο αριθμό αλλαγών. Διάρκεια αγώνα δύο ημίχρονα των 20΄.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Γεννηθέντες 2004-2005. Γήπεδα διαστάσεων 45mX25m με έξι  (6) ποδοσφαιριστές ανά ομάδα και απεριόριστες αλλαγές. Διάρκεια αγώνα δύο ημίχρονα των 25΄.

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Γεννηθέντες 2002 – 2003. Γήπεδα διαστάσεων 45mX25m με έξι (6) ποδοσφαιριστές ανά ομάδα και απεριόριστο αριθμό αλλαγών . Διάρκεια αγώνα 2 ημίχρονα των 25΄.

Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Γεννηθέντες 2000 – 2001. Γήπεδα διαστάσεων 45mX60m με εννέα  (9) ποδοσφαιριστές ανά ομάδα και απεριόριστο αριθμό αλλαγών. Διάρκεια αγώνα δύο ημίχρονα των 30΄.

Η κάθε ομάδα δύναται να χρησιμοποιήσει έως τρείς ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας ανά κατηγορία αρκεί αυτοί να είναι δηλωμένοι στην κατάσταση ποδοσφαιριστών που θα κατατεθεί στην επιτροπή διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Σε κάθε κατηγορία δύναται να συμμετέχουν έως τρία κορίτσια κατά ένα χρόνο μεγαλύτερα από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ευθύνη για τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο του κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή, βαρύνει τον ίδιο τον σύλλογο στον οποίο ανήκει και αποδεικνύεται με ιατρική βεβαίωση ή κατάσταση υγείας συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση της επιτροπής διεξαγωγής των αγώνων.   

u9-aop-alyki-20-5-2012-1

Άρθρο 3

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

 α)Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί μετά από κλήρωση των ομάδων που θα γίνει στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στις 18 Ιανουαρίου 2013.

.β)Τα γήπεδα τέλεσης των αγώνων θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων,

 γ)Οι γηπεδούχες ομάδες θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων,

 δ)Η ημέρα και η ώρα έναρξης των αγώνων θα ορίζονται ανά αγωνιστική από την Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλήματος,

 ε)Υποβολή αιτημάτων  σωματείων για αναβολή αγώνων θα γίνονται δεκτά μέχρι σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την έναρξη των αγώνων,

 στ)Η Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει αγώνα κατόπιν συνεννόησης με τις διαγωνιζόμενες ομάδες έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 ζ)Αγώνες που διακόπτονται λόγω ανωτέρας βίας επαναορίζονται ύστερα από απόφαση της επιτροπής και συνεχίζονται από το λεπτό που διεκόπησαν.

η)Ημερομηνία και έναρξη των αγώνων ορίζεται στις  9/2/2013.

u9-aop-pao parou 6-2012-1 

Άρθρο 4

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία έχουν δικαίωμα αφού επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση αυτή, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 18 Ιανουαρίου 2013

 u9 marpissa-nireas-2-2-2012-1

Άρθρο 5

 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ – ΓΗΠΕΔΟ

 

Το σωματείο που θα δηλώσει συμμετοχή υποχρεούται να γνωρίσει στην επιτροπή το χρώμα στολής των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιήσει για τους αγώνες και το γήπεδο στο όποιο θα αγωνίζεται.

 

Άρθρο 6

 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

 

Οι ενστάσεις θα γίνονται δεκτές από την επιτροπή μέχρι 48 ώρες από την τέλεση  του αγώνα.

 

Άρθρο 7

 

ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για κάθε αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή ή πλαστοπροσωπία από τα προκαθοριζόμενα, το σωματείο θα μηδενίζεται.

 

Άρθρο 8

 

ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) γύρους. Για κάθε αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενες ομάδες βαθμολογούνται με το σύστημα 3 – 1 – 0 (νίκη – ισοπαλία – ήττα).

 

Άρθρο 9

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Οι εκπρόσωποι των αγωνιζόμενων ομάδων θα βοηθούν τον διαιτητή στη σύνταξη του Φ.Α. το οποίο και θα υπογράφουν μετά το τέλος του αγώνα.

 

Άρθρο 10

 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Οι ομάδες υποχρεούνται να βρίσκονται στο ορισθέν γήπεδο τέλεσης του αγώνα τριάντα (30) λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας, ο οποίος πρέπει να παραδίδει στην γραμματεία τις κάρτες αθλητών μαζί με την κατάσταση συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών.

 

Άρθρο 11

 

ΓΗΠΕΔΑ  - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Τα γήπεδα στα οποία θα χρειάζεται να διαμορφωθούν οι διαστάσεις, θα γίνονται με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου. Διαιτητές των αγώνων θα ορίζονται από την Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλήματος. Για την έναρξη του αγώνα είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση η γηπεδούχος ομάδα μηδενίζεται. Ως ιατροί αγώνων μπορούν να συμμετέχουν και οι διασώστες του Ε.Κ.Α.Β.

 

Άρθρο 12

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές και μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι δηλωθούν εγκαίρως από τις ακαδημίες. Στο τέλος του Α΄γύρου μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταγραφές ή προσθήκες σε κάθε σύλλογο.

 

Άρθρο 13

 

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Πρωταθλητής ανά κατηγόρια αναδεικνύεται ο πρώτος της βαθμολογίας και σε περίπτωση ισοβαθμίας ο έχων το καλύτερο αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε περίπτωση που ούτε τότε   προκύπτει πρώτος, θα διεξάγεται αγώνας μπαράζ. Το ίδιο ισχύει και για την ανάδειξη του δεύτερου και τρίτου νικητή.  

teleti lixis 2-6-2012-5

Άρθρο 14

 

ΕΠΑΘΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στην πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας  θα δοθούν  κύπελλο και χρυσά μετάλλια, στη δεύτερη ομάδα θα δοθούν ασημένια μετάλλια και στην τρίτη ομάδα θα δοθούν χάλκινα μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές ανεξάρτητα βαθμολογικής κατάταξης θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

 

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.                                    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                 

                                                                                                        ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                                                                              

 ΑΝΝΑ  ΚΑΓΚΑΝΗ – ΚΟΡΤΙΑΝΟΥ                                         ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

 

                                                                                                        ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

                                                                                                        ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

                                                                                                        ΣΚΙΑΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

 

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

 

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

 

Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

 

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

 

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

 

ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΑΡΟΣ

Ξεκινάει στις 9 Φεβρουαρίου του πρωτάθλημα Ακαδημιών Πάρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος θα λάβουν μέρος έξη ακαδημίες του νησιού. Ο ΑΟ Πάρου με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7. Ο Αστέρας Μαρμάρων με ομάδες στα Κ13, Κ9 και Κ7. Ο Νηρέας με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7. Ο Μαρπησσαϊκός με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7 ο ΠΑΟ Πάρου με δύο τμήματα στα Κ11 και Κ9 και η Αλυκή με ομάδες στα Κ13, Κ11, Κ9 και Κ7.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 6 γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο Πάρου, Της Αλυκής, το Πάνθεον, του Αστέρα, του Νηρέα και της Μάρπησσας.

Συνολικά θα πάρουν μέρος πάνω από 250 πιτσιρικάδες και η διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για μια γιορτή του ποδοσφαίρου στην Πάρο. Ευελπιστούμε οι γονείς να είναι κόσμιοι όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει και να χειροκροτούν και να επιθυμούν όλα τα παιδάκια.

 

Εμείς θα σας ενημερώνουμε σε κάθε αγωνιστική σχετικά με την πορεία του πρωταθλήματος.

Οι βαθμολογίες του κάθε τμήματος θα τις βρείτε κάνοντας τα πιο κάτω βήματα…

Για τα Αποτελέσματα πατήστε στην πάνω μπάρα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ >  ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ > ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥ > UNDER7, UNDER9, UNDER11 και UNDER13

Για την Βαθμολογία πατήστε στην πάνω μπάρα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >  ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ > ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥ > UNDER7, UNDER9, UNDER11 και UNDER13

 

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

 

 

 

  «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΡΟΥ  2013»

 

Η Επιτροπή Αθλητισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Πάρου αποφασίζει τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος για το έτος 2013. Στόχος μας είναι η άρτια διοργάνωση, η διαπαιδαγώγηση παιδιών και γονέων στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε» καθώς και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ ακαδημιών και παιδιών.

 

 

Άρθρο 1

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Θα συσταθεί επιτροπή διεξαγωγής Πρωταθλήματος που θα αποτελείται από δύο (2) μέλη της Αθλητικής Επιτροπής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και έναν (1) εκπρόσωπο από κάθε ακαδημία (τακτικό ή αναπληρωματικό του). Η επιτροπή θα συνεδριάζει όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο αλλά το λιγότερο κάθε 15θήμερο σε χώρο που θα ορίζει η ίδια.

Αντικείμενο της επιτροπής είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος  και κυρίως τη διασφάλιση και διαφύλαξη των συμφωνηθέντων όρων διεξαγωγής του, καθώς και η επίλυση των ενστάσεων και των πάσης φύσεως αθλητικών διαφορών.

 

 

Άρθρο 2

 

ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με συμμετοχή παιδιών τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών σε γήπεδα με διαστάσεις ανάλογες της κάθε κατηγορίας και με αριθμό συμμετεχόντων παικτών (αγοριών – κοριτσιών) όπως έχει συμφωνηθεί από όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Γεννηθέντες 2006-2007. Γήπεδα διαστάσεων 45mΧ25m. Αριθμός συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών έξι (6) ανά ομάδα με απεριόριστο αριθμό αλλαγών. Διάρκεια αγώνα δύο ημίχρονα των 20΄.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Γεννηθέντες 2004-2005. Γήπεδα διαστάσεων 45mX25m με έξι  (6) ποδοσφαιριστές ανά ομάδα και απεριόριστες αλλαγές. Διάρκεια αγώνα δύο ημίχρονα των 25΄.

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Γεννηθέντες 2002 – 2003. Γήπεδα διαστάσεων 45mX25m με έξι (6) ποδοσφαιριστές ανά ομάδα και απεριόριστο αριθμό αλλαγών . Διάρκεια αγώνα 2 ημίχρονα των 25΄.

Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Γεννηθέντες 2000 – 2001. Γήπεδα διαστάσεων 45mX60m με εννέα  (9) ποδοσφαιριστές ανά ομάδα και απεριόριστο αριθμό αλλαγών. Διάρκεια αγώνα δύο ημίχρονα των 30΄.

Η κάθε ομάδα δύναται να χρησιμοποιήσει έως τρείς ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας ανά κατηγορία αρκεί αυτοί να είναι δηλωμένοι στην κατάσταση ποδοσφαιριστών που θα κατατεθεί στην επιτροπή διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Σε κάθε κατηγορία δύναται να συμμετέχουν έως τρία κορίτσια κατά ένα χρόνο μεγαλύτερα από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ευθύνη για τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο του κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή, βαρύνει τον ίδιο τον σύλλογο στον οποίο ανήκει και αποδεικνύεται με ιατρική βεβαίωση ή κατάσταση υγείας συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση της επιτροπής διεξαγωγής των αγώνων.   

 

 

 

Άρθρο 3

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

 α)Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί μετά από κλήρωση των ομάδων που θα γίνει στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στις 18 Ιανουαρίου 2013.

.β)Τα γήπεδα τέλεσης των αγώνων θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων,

 γ)Οι γηπεδούχες ομάδες θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων,

 δ)Η ημέρα και η ώρα έναρξης των αγώνων θα ορίζονται ανά αγωνιστική από την Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλήματος,

 ε)Υποβολή αιτημάτων  σωματείων για αναβολή αγώνων θα γίνονται δεκτά μέχρι σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την έναρξη των αγώνων,

 στ)Η Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει αγώνα κατόπιν συνεννόησης με τις διαγωνιζόμενες ομάδες έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 ζ)Αγώνες που διακόπτονται λόγω ανωτέρας βίας επαναορίζονται ύστερα από απόφαση της επιτροπής και συνεχίζονται από το λεπτό που διεκόπησαν.

η)Ημερομηνία και έναρξη των αγώνων ορίζεται στις  9/2/2013.

 

 

 

Άρθρο 4

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία έχουν δικαίωμα αφού επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση αυτή, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 18 Ιανουαρίου 2013

 

 

 

Άρθρο 5

 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ – ΓΗΠΕΔΟ

 

Το σωματείο που θα δηλώσει συμμετοχή υποχρεούται να γνωρίσει στην επιτροπή το χρώμα στολής των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιήσει για τους αγώνες και το γήπεδο στο όποιο θα αγωνίζεται.

 

 

 

Άρθρο 6

 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

 

Οι ενστάσεις θα γίνονται δεκτές από την επιτροπή μέχρι 48 ώρες από την τέλεση  του αγώνα.

 

 

 

 

Άρθρο 7

 

ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για κάθε αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή ή πλαστοπροσωπία από τα προκαθοριζόμενα, το σωματείο θα μηδενίζεται.

 

 

 

Άρθρο 8

 

ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) γύρους. Για κάθε αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενες ομάδες βαθμολογούνται με το σύστημα 3 – 1 – 0 (νίκη – ισοπαλία – ήττα).

 

 

 

Άρθρο 9

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Οι εκπρόσωποι των αγωνιζόμενων ομάδων θα βοηθούν τον διαιτητή στη σύνταξη του Φ.Α. το οποίο και θα υπογράφουν μετά το τέλος του αγώνα.

 

 

 

Άρθρο 10

 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Οι ομάδες υποχρεούνται να βρίσκονται στο ορισθέν γήπεδο τέλεσης του αγώνα τριάντα (30) λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας, ο οποίος πρέπει να παραδίδει στην γραμματεία τις κάρτες αθλητών μαζί με την κατάσταση συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών.

 

 

 

Άρθρο 11

 

ΓΗΠΕΔΑ  - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Τα γήπεδα στα οποία θα χρειάζεται να διαμορφωθούν οι διαστάσεις, θα γίνονται με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου. Διαιτητές των αγώνων θα ορίζονται από την Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλήματος. Για την έναρξη του αγώνα είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση η γηπεδούχος ομάδα μηδενίζεται. Ως ιατροί αγώνων μπορούν να συμμετέχουν και οι διασώστες του Ε.Κ.Α.Β.

 

 

Άρθρο 12

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές και μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι δηλωθούν εγκαίρως από τις ακαδημίες. Στο τέλος του Α΄γύρου μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταγραφές ή προσθήκες σε κάθε σύλλογο.

 

 

 

Άρθρο 13

 

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Πρωταθλητής ανά κατηγόρια αναδεικνύεται ο πρώτος της βαθμολογίας και σε περίπτωση ισοβαθμίας ο έχων το καλύτερο αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε περίπτωση που ούτε τότε   προκύπτει πρώτος, θα διεξάγεται αγώνας μπαράζ. Το ίδιο ισχύει και για την ανάδειξη του δεύτερου και τρίτου νικητή.  

 

 

 

Άρθρο 14

 

ΕΠΑΘΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στην πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας  θα δοθούν  κύπελλο και χρυσά μετάλλια, στη δεύτερη ομάδα θα δοθούν ασημένια μετάλλια και στην τρίτη ομάδα θα δοθούν χάλκινα μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές ανεξάρτητα βαθμολογικής κατάταξης θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.                                    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                 

                                                                                                        ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                                                                              

 ΑΝΝΑ  ΚΑΓΚΑΝΗ – ΚΟΡΤΙΑΝΟΥ                                         ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

 

                                                                                                        ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

                                                                                                        ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

                                                                                                        ΣΚΙΑΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

 

 

 

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

 

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

 

Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

 

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

 

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

 

ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΑΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares