Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 10:10

Νικητής ο ΑΟΣ στο τοπικό ντέρμπι [photos].

AO SYROU-ASTERAS 2013

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλοι που βρεθήκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου, Όπου στο τοπικό ντέρμπι του Α΄ Ομίλου ο Α.Ο.Σύρου αντιμετώπισε τον Αστέρα Σύρου, το οποίο και νίκησε εύκολα με 4-1.

Syros raouzaiosΜάλιστα το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα δίκαιο, καθώς ο Α.Ο. Σύρου ήταν εξαιρετικός επιθετικά και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου εκτός από δυο επιθέσεις που εκδήλωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Γενική εικόνα

Πάνω από 150 φίλοι του ποδόσφαιρου βρεθήκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το λεγόμενο τοπικό ντέρμπι, που στην συνέχεια εξελίχτηκε σε ένα παιχνίδι, όπου ο ΑΟ Σύρου του Χρήστου Πελέκη είχε την απόλυτη κυριαρχία.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν τους ρυθμούς του ματς σε χαμηλά επίπεδα, Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Α.Ο Σύρου Ουελιγκτον ( παίκτης του Α.Ο.Σύρου το 2002-2004) και Λουτσιάνο ντεσόουζα (παλιός παίχτης του Ολυμπιακού).

Η διαιτησία των κύριων Βακόνδιου, Αρμακόλα, Μενδρινού ήταν εξαιρετική, καθώς όταν χρειάστηκε οι αποφάσεις τους ήταν ορθότατες.

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά ο Α.Ο.Σύρου μπήκε πολύ δυνατά και αμέσως φάνηκε η διάφορα δυναμικότητας που έχουν οι δυο ομάδες.

Μόλις στο 3’ η πρώτη φάση ανήκει τους γηπεδούχους όταν από σέντρα του Μπελεγρίνη ο Αbdul πήρε την κεφάλια στην κάρδια της άμυνας του Αστέρα, αλλά η μπάλα θα φύγει αρκετά ψηλά.

Στο 15’ ο Πρίντεζης θα πάρει την μπαλιά έξω από την μεγάλη περιοχή, θα φέρει την φέρει στο δεξί και με ένα δυνατό σουτ θα σημαδέψει την συμβολή των δοκαριών του Ρούσσου.

Syros-foskolos(1-0) Στο 24’ ο Βαμβακούσης κάνει χέρι μέσα στην περιοχή του Αστέρα, με τον κ.Βακόνδιο να υποδεικνύει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πρίντεζης και με ωραίο πλάσε θα κάνει το 1-0 για το Α.Ο.Σ.

Στο 34’ ανεπανάληπτη ευκαιρία η μπάλα θα βρεθεί στο ύψος του πέναλτι τελικός αποδεκτής θα γίνει ο Βαβουράκης, ο οποίος θα σπαταλήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

(1-1) Ο νομός του ποδόσφαιρου επαναλαμβάνεται με τον Α.Ο.Σ να χάνει τις ευκαιρίες και ο Αστέρας να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στη πρώτη και τελευταία αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς. Ο Ξανθάκης θα εκτελέσει ένα φάουλ λίγο πιο κάτω από την μεσαία γραμμή, με την μπάλα να καταλήγει στον Γλύκα που θα κάνει τακουνάκι έξω από τη μεγάλη περιοχή, πρώτη κεφάλια του Βελέτζα, δεύτερη από τον Βαμβακούση και η μπάλα θα καταλήξει στα δίκτυα του Κρητικου, με το 1-1 να είναι γεγονός.

Στο 43’ απίστευτη βολίδα του Μπελεγρίνη έξω από την περιοχή και αρκετά πλάγια η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρούσσου, με τον τελευταίο να στέκεται τυχερός σε αυτή τη φάση.

(2-1) Ένα λεπτό αργότερα θα έρθει όμως η λύτρωση για τον σορό χαμένων εύκαιρων, όταν ο Τζώρτζης θα πάρει την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό σουτ (highlight) θα την στείλει στο δεξί παραθυράκι του Ρούσσου, κάνοντας το 2-1 πριν την ανάπαυλα.

(3-1) Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ο Α.Ο.Σύρου θα κάνει το 3-1 και θα πάρει απόσταση ασφαλείας στο σκορ, όταν ένα μετά από φάουλ του Μαραγκού η μπάλα θα καταλήξει στο δεύτερο δοκάρι, με τον Αbdul να πιάνει εντυπωσιακή κεφαλιά αναγκάζοντας τον Ρούσσο σε μεγάλη απόκρουση, αλλά ο Αληφραγκής στην επαναφορά της μπάλας δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3ο γκολ για το Α.Ο.Σ.

(4-1) Το τελικό 4-1 θα κάνει ξανά ο "Αρχισκόρερ" του Α.Ο Σύρου Πρίντεζης στο 61΄, όταν θα επιχειρήσει ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Βασσάλου, όποιος είχε αντικαταστήσει τον Ρούσσο λόγο τραυματισμού.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Κρητικός, Βαμβακούσης, Βαβουράκης (56’ Δημόπουλος), Χαβδούλας, Μπελεγρίνης, Μαραγκός, Αληφραγκής (74’ Συριανός), Τζώρτζης, Αbdul, Mubarac, Πρίντεζης© (78’ Πλυτάς)

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ (Λαζαρίνος): Ρούσσος, Λουμής, (59’ Τζέρμπος) Βασσάλος, Γλύκας©, Καμπάνης, Καλόγερας (24’Ρηγούτσος), Ταλάτζης, Ξανθάκης, Βελέτζας (61’ Μανούσος), Δαμιανός, Βαμβακούσης.



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares