Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 23:49

Πανναξιακός: Νίκη με «ενέσεις» απέναντι στο Λαύριο.

PANNAXIAKOS-LAYRIO-2013

Μακριά από το καλό του πρόσωπο σήμερα ο Πανναξιακός, χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 επί του Ολυμπιακού Λαυρίου, χάρη σε ένα γκολ του Μιχάλη Τερόλλη στο 4΄.

NAXOS Katsonis 200x100Οι Ναξιώτες, σαφώς επηρεασμένοι από τις απουσίες των Αθανασίου και Δερμιτζάκη, έχασαν πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, με συνέπεια οι προωθημένοι Ντούκας και Κεμαβόρ να φαίνονται αποκομμένοι από την υπόλοιπη ομάδα.

Διασωθέντες από πλευράς Πανναξιακού οι αμυντική τετράδα των, Κατσάνη, Τόσκα, Σταυρόπουλου και Τερόλλη, οι οποίοι έλεγξαν απόλυτα τα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Από την άλλη οι "Κόκκινοι" που «καίγονταν» για βαθμούς πήγαν στη Νάξο για να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι. Μάλιστα η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη φάνηκε να είναι καλά στημένη στο γήπεδο, έχοντας όμως μεγάλο πρόβλημα στο να βρει διαδρόμους προς την εστία του Θέμελη, με τον τελευταίο να δηλώνει το παρόν όπου χρειάστηκε, διακόπτοντας κάθε υποψία φάσης.

PANNAXIAKOS-LAYRIO-2013 1«Καθάρισε» ο Τερόλλης.

Μετά από μια περίοδο, όπου ο Μιχάλης Τερόλλης απουσίασε λόγο τραυματισμού επέστρεψε και πάλι στην ομάδα και μάλιστα διεκδικώντας θέση βασικού στο αρχικό σχήμα. Ο αμυντικός του Πανναξιακού διεκδικεί σήμερα τον τίτλο του MVP του αγώνα, καθώς πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του.

(1-0) Ο Πανναξιακός μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 4΄, όταν Τζωρμαπατζάκης και Τερόλλης συνεργάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να επιχειρεί μια σέντρα σουτ με του αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό γάμα του Αραχωβίτη.

Σε ρηχά νερά.

Η συνέχεια του ματς βρήκε τις δύο ομάδες να κινούνται σε χαμηλά στάνταρ απόδοσης με τον Πανναξιακό να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το 35΄, έχοντας δύο καλές στιγμές, με Μπονιάκο και Τόσκα. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου στο 1ο μέρος είχε όλα και όλα δύο μακρινά σουτ με τους Μαστρογιάννη και Γιαχάεβ, ενώ η πιο σημαντική στιγμή γι αυτούς ήταν ένα απευθείας φάουλ του Γιαχάεβ που απόκρουσε με υπερένταση ο Θέμελης.

Αποβολή Μπονιάκου

Η επανάληψη ήταν μια «παρωδία» από πλευράς θεάματος, αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα ανελέητο παιχνίδι κέντρου με μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα.PANNAXIAKOS-LAYRIO-2013 2

Μάλιστα οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα (10) παίχτες από το 55΄, καθώς ο Μπονιάκος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά με αποτέλεσμα να αντικρίσει την Κόκκινη κάρτα από τον κύριο Γαβρίλη και να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Πανναξιακός είχε ένα απευθείας φάουλ στο 59΄με τον Τζωρμπατζάκη που απόκρουσε με υπερένταση ο Αραχωβίτης και στην αμέσως επόμενη φάση, όπου ο "Κρητικός" εκτέλεσε το κόρνερ ο Σταυρόπουλος σχεδόν μόνος απέναντι στην εστία δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Για τον Ολυμπιακό στην επανάληψη υπήρχε μόνο μια κεφαλιά που πέρασε άουτ στο 56΄με τον Γιαχάεβ, από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός απλά δεν υπήρχε επιθετικά, ενώ φωνάζει και για μία φάση στο 85΄, όπου ο Θέμελης βγαίνει και κόβει την μπάλα από τον Γιαχάεβ, οποίος μετά από πάσα του Βελετάκου έβγαινε τετ ατ τετ με τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού. Πάντως στο βίντεο του αγώνα που θα αναρτηθεί αργότερα φαίνεται καθαρά ότι ο έμπειρος πορτιέρο του Πανναξιακού κόβει καθαρά την μπάλα.

Κάρτες και Τραυματισμοί.

Ο Γιώργος Βλαστός στις δηλώσεις του φάνηκε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα. Πάντως ο έμπειρος τεχνικός καλείτε να βρει λύσεις καθώς η ομάδα μπορεί να διανύει μια περίοδο φόρμας, αλλά πλέον στα προβλήματα τραυματισμών (βλ. Πετρόπουλος, Δερμιτζάκης, Αθανασίου), έρχονται να προστεθούν και προβλήματα με τα κάρτες, καθώς χάνει τους Αριανούτσο και Μπονιάκο από το επόμενο ματς με την Τριγλία, ενώ υπάρχουν και παίχτες στο όριο.

PANNAXIAKOS-LAYRIO-2013 3Σταθείτε κοντά στην ομάδα.

Κακή εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι, είδα πολλούς φίλαθλους να παρακολουθούν τον αγώνα εκτός γηπέδου, κάτι που γίνεται κατά κόρον στα τελευταία ματς. Οι Ναξιώτες έχουν ίσως την ποιοτικότερη ομάδα στην Δ΄ Εθνική, αυτή η ομάδα έχει σίγουρα κάποιες ανάγκες για να συντηρηθεί…. Δεν βλέπω λοιπόν το λόγο όλοι αυτοί που παρακολουθούν «λαθραία» όλο αυτό το θέαμα δεν είναι σε θέση να αναλογιστούν τα παραπάνω; Τάχα λάτρεις του καλού ποδοσφαίρου και της ομάδας; Κύριοι σταθείτε κοντά στην ομάδα, ακόμα και τα 5€ της εισόδου δεν είναι κάποιο ποσό που μπορεί να επηρεάσει δραματικά τα οικονομικά σας. Αυτά τα παιδιά αξίζουν την προσοχή όλων μας γιατί αυτή τη στιγμή κάνουν υπερήφανους όλους τους Ναξιώτες και κατ επέκταση τους Κυκλαδίτες.

Πανναξιακός (Γ. Βλαστός) Θέμελης, Κατσάνης, Τζωρμπατζάκης (90΄Χαμηλοθώρης), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Μπονιάκος, Καρούσης, Τερόλλης, Κεμαβόρ (85΄Δερμιτζάκης), Αριανούτσος, Ντούκας (75΄Πετρόπουλος).

Ολυμπιακός Λαυρίου (Π. Τσιγκούλης) Αραχωβίτης, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Τσίκλος, Γαντζούδης, Μπεργιάννης (57΄Τσιώλης), Πούλος (70΄Μούργος), Γιαχάεβ Α., Μαστρογιάννης, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β.

Πανναξιακός - Ολυμπιακός Λαυρίου [vid&phot].

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares