Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 01:17

Μισός στην Ραφήνα.

PANNAXIAKOS-TRIGLIA ARIANOUTSOS FASH

Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο ο Πανναξιακός, ο οποίος με πολλές απουσίες στην σύνθεση του, ξενιτεύεται στην Ραφήνα για να αντιμετωπίσει την τοπική Τριγλία.

Από τους Ναξιώτες θα απουσιάσουν οι: Μπονιάκος – Αριανούτσος (κάρτες) και ο Αθανασίου (τραυματίας), ενώ πολύ δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή των Δερμιτζάκη και Πετρόπουλου, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Πάντως ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος βρίσκει τις λύσεις και στα δύσκολα, δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο των παιχτών του, μελετώντας πλέον το πως θα παρατάξει την όποια ομάδα του έχει απομείνει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που την φετινή χρονιά έχει μόλις μία εντός έδρας (1-2 Ολ. Λαυρίου 3η αγ.).

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή στις 12:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Πανναξιακού.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Χατζής, Παστρωμάς, Ντζουροπάνος (Δυτικής Αττικής).

Στο πλευρό της ομάδας της Νάξου αναμένεται να δώσει το παρόν για άλλη μία φορά ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Αθήνας ο οποίος διοργανώνει εκδρομή στην Ραφήνα. Μάλιστα οι fans του Πανναξιακού εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

" Με γεμάτη την εξέδρα των φιλοξενούμενων, θα πρέπει να αγωνιστεί την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο Πανναξιακός στη Ραφήνα, κόντρα στην τοπική ομάδα, στον επαναληπτικό της μοναδικής μας ήττας εντός έδρας για φέτος στον α’ γύρο.

Σε ένα δύσκολο ματς, η ομάδα μας θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αν και θα υπάρχουν απουσίες.

Οι Αθηναίοι Ναξιώτες θα ταξιδέψουν τελικά με δικά τους οχήματα στη Ραφήνα, αφού η πρόταση του Συνδέσμου για διοργάνωση εκδρομής δεν είχε την απαιτούμενη αποδοχή.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέδρα των φιλοξενούμενων που διαθέτει το γήπεδο της Ραφήνας θα πρέπει να γεμίσει από τους φιλάθλους μας για να δείξουμε την αγάπη μας, τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή μας προς αυτήν την ομάδα, αφού η φετινή αγωνιστική εικόνα του Πανναξιακού δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Η νίκη και κυρίως η εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά πριν δυο εβδομάδες στη Νάξο απέδειξε σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής του ομίλου.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε επίσης, ότι στο πλαίσιο των οικονομικών εξελίξεων στο Σύλλογο και κατόπιν συμφωνίας με τη Διοίκηση, όσοι βρεθούν στο γήπεδο και επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, ας έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου, στο ημίχρονο του αγώνα''.
 
 Δείτε στο χάρτη που ακριβώς βρίσκεται το γήπεδο της Ραφήνας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νικητής Μέχρι το 92΄ Ντούκας: Διαφορετικό παιχνίδι. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares