Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 23:32

Θέμελης: "Γλυκόπικρο Χ"

Καλημέρα και καλή εβδομάδα . Σήμερα θα ξεκινήσω κάπως διαφορετικά. Έχω την υποχρέωση προσωπικά και εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου αλλά και όλης της αποστολής να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας για την άψογη φιλοξενία καθώς και για το φίλαθλο και αθλητικό πνεύμα.

NAXOS Katsonis 200x100Και να περάσουμε στα καθαρά αγωνιστικά η δική μου ομάδα δυστυχώς για άλλη μια φορά έπρεπε να παραταχθεί με πολλές και βασικές απουσίες λόγο καρτών αλλά και τραυματισμών. Ενδεικτικό είναι ότι για την Αθήνα ταξιδέψαμε μόλις 15 παίκτες.

Όσον αφορά το παιχνίδι ευτυχήσαμε για άλλη μια φορά να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο στο οποίο υπήρχε μόνο μια κλασική ευκαιρία η οποία ήταν από πλευράς Ραφήνα. Περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος η Ραφήνα ανέβαζε ρυθμούς και μας πίεζε χωρίς όμως τη μεγάλη φάση . Έτσι φτάνουμε στο 92' σε μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού με ένα χτύπημα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και με τη βοήθεια του αέρα ένας επιθετικός της Ραφήνας πήδηξε πιο ψηλά από όλους κάνοντας το 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει με μια γλυκόπικρη γεύση γιατί με όλα τα προβλήματα που είχαμε και με τη κατάθεση ψυχής από όλους τους παίκτες συν το έξυπνο στήσιμο που έκανε ο προπονητής μας , κρατούσαμε στα χέρια μας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια.

Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και αυτές είναι οι συγκινήσεις που μας προσφέρει . Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι το ντεμπούτο ενός δεκαοκτάχρονου παίκτη μας οποίος μπήκε και προσαρμόστηκε στις συνθήκες του παιχνιδιού είχε μια πολύ καλή παρουσία η οποία του δείχνει ότι με προσπάθεια και δουλειά το μέλλον είναι μπροστά του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια με δικαιώνει το προηγούμενο άρθρο μου όσον αφορά την ομάδα του Λαυρίου και ο πόντος που πήρε μέσα στον Ατρόμητο. Στα δυσάρεστα αυτής της αγωνιστικής αυτά που διαβάσαμε για το παιχνίδι της Νίκαιας κάτι που δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφω σήμερα ξεκινώντας το άρθρο μου.

Για μας από χτες ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης. Σε ένα παιχνίδι που το θέλουμε παρά πολύ και μέσα από αυτό το βήμα θα ήθελα να καλέσω το κόσμο της Νάξου για άλλη μια φορά να δώσει βροντερό παρών και να είναι σίγουρος εμείς από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο να φτάσουμε στη νίκη.

Καλή δύναμη σε όλους τους αθλητές και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares