Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 15:23

9ος Όμιλος: Ρεπορτάζ και Βίντεο από τους αγώνες του Σ/Κ.

Δείτε ρεπορτάζ και βίντεο από τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για τον 9ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Να θυμίσουμε ότι, λόγο της απεργίας της Π.Ν.Ο. οι αγώνες Πανναξιακός - Αστέρας Βάρης και Περαμαϊκός – Άνω Μερά αναβλήθηκαν.

ΑΟ Δικαίου - ΑΠΟ Νικολακάκης

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο ΑΠΟ Νικολακάκης μέσα στην Κω, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΑΟ Δικαίου. Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 35' με τον Μανώλη Χατζηφούντα, σε μια φάση που το συγκρότημα DIKAIO-NIKOLAKAKH 2013του Γιάννη Μανούσογλου δεν τήρησε το φερ πλέι. Ωστόσο, η ομάδα της ανατολικής Αττικής δεν τα παράτησε, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 53' με τέρμα του Πιτσούνη. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει το 'τρίποντο', ενώ στις καθυστερήσεις είχαν και δοκάρι σε σέντρα σουτ του Χατζηβασίλη.

Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης (Πειραιά).

AΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζηφούντας Χ. (60' λ. τρ. Σιώμος), Κεφαλιανός (73' Πης), Χιούσι, Σωτίρι, Μποϊλής Ζ., Χατζηβασίλης, Μυλωνάς (86' Χατζησουλεϊμάν), Χατζηφούντας Μ., Σκαλέρης, Μποϊλής Γ.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Μουκέας, Τσιτόφωτος, Νίκας, Πτερούντος (59' Σπυρίδης Γ.), Συρίγος, Παναγόπουλος, Σπυρίδης Ι., Τερζίεφ, Εγιουρούμ, Πιτσούνης (76' Δαραμούσκας), Παπαναστασίου (46' λ. τρ. Λαζαρίδης).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΗΣ

Ολυμπιακός Λαυρίου – Τριγλία Ραφήνας

Νίκη – ανάσα για τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ο οποίος νίκησε χθες 3-0 στο Λαύριο την Τριλία και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που των κρατούν κοντά στην ζώνη της ανόδου.

Στο 22' ο Βελετάκος , άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Το Λαύριο διπλασίασε τα τέρματα του στο 42' με τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ. Στο 45' ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.NAXOS Katsonis 200x100

Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος (64' Βαφειάδης Σ.), Γαντζούδης, Μπεριάνης (63' Μούργος), Πούλος, Γιαχάεβ Α., Μαστρογιοάννης, Βελετάκος (77' Παππάς), Γιαχάεβ Β.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Γκουτσιας, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (46' Μάντζης), Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Ντρέκος (30' λ. τρ. Αγγελόπουλος), Ράμο, Χοτζάι (68' Γκίκας), Σταμπέλος, Μουλάκης, Τσάγκαρης.

Διαγόρας – Κερατσίνι

Νίκη με 2-3 που ήρθε «δια πυρός και σιδήρου» πέτυχε το Κερατσίνι στην Ρόδο, όπου αντιμετώπισε τον ουραγό του 9ου ομίλου Διαγόρα.

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Ροδίτες, με τους τελευταίους να πραγματοποιούν ακόμα μια καλή εμφάνιση στους τελευταίου αγώνες, χωρίς όμως κάποιο αντίκρισμα.

Το Κερατσίνι προηγήθηκε στο 15' με τον Διονυσόπουλο, ο οποίος έκανε το 0-1, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.DIAGORAS-KERATSINI 2013 1

Με την έναρξη του β' μέρους (47΄) ο Μπαούρης ισοφάρισε σε 1-1, έπειτα από ασίστ του Χατζηπέτρου.

Στο 74' οι "Πειραιώτες" μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ (1-2)με σουτ του Σιδηρόπουλου.

Στο 79΄ο Διαγόρας απαντά και πάλι φέρνοντας το ματς στα ίσια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Μπαούρη.

Το Κερατσίνι στην εκπνοή του ματς πήρε το τρίποντο, όταν στο 88' και πάλι ο Σιδηρόπουλος εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα του Διαγόρα και με όμορφο τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούμαρου.

νίκη αυτή κρατά το Κερατσίνι «ζωντανό» για την προσπάθεια που κάνει ώστε να προβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική, αφού βρίσκετε σε απόσταση βολής από την 7η θέση που δίνει το εισιτήριο ανόδου.

Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας (Αθηνών).Η

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Καραγιάννης (67' Ζούνης), Κενενούνης, Κετσές, Κωνσταντινίδης, Μπάρδης, Μπαούρης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Χατζηπέτρος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας, Κουλακάρης, Σιδηρόπουλος, Βαττής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Γρηγοράκης (36' Κατσίγιαννης), Μαριόλης (65' Πέτρος), Κουρκούτης, Μάλλης (62' Μαρμαρίδης).

Ιωνικός - Ατρόμητος Πειραιά.

1ος ο Ιωνικός (αποτελέσματα & βαθμολογία).

Τα βίντεο από τους αγώνες.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares