Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 17:00

ΑΟ Μυκόνου: Κοπή πίτας και περιμένοντας τον ημιτελικό

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο ΑΟ Μυκόνου. Αναβολή του αγώνα των Νέων.

syros RAOYZAIOS new13πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας

Ο ΑΟ Μυκόνου ευχαριστεί τις κυρίες Ντάμερ Λίντα και Μάρκαρη Όλγα για τις χορηγίες τους προς τον σύλλογο στην κοπή της πίτας. Ευχαριστούμε γενικότερα το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε και μας τίμησε με την παρουσία του

Ειδικότερα ευχαριστούμε που παρευρέθηκαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου, τους φίλαθλους της ομάδος, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου της Άνω Μεράς, τους φίλαθλους της ομάδος, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους αθλητές και προπονητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου που παρευρέθηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση στον χώρο του Blu Blu. Τέλος ευχαριστούμε τον Νίκο Δακτυλίδη τον ιδιοκτήτη του Blu Blu για την παροχή του χώρου και όλο το προσωπικό για την άψογη τους εξυπηρέτηση. Τέλος όλους τους χορηγούς που βοήθησαν και βοηθάνε τον σύλλογο σε κάθε του προσπάθεια.

Αναβολή για τους νέους

Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου για την ομάδα Νέων της ομάδας μας με αντίπαλο  τον Α.Ο. Τήνου αναβάλλεται.

aos-mykoinos-logos-2-2

Με ΑΟ Σύρου και στόχο τον μεγάλο τελικό

Έτοιμη η ομάδα μας θα πάει στη Σύρο για τον αγώνα κυπέλλου με στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 16:45 να αντιμετωπίσει τον τοπικό Α.Ο. Σύρου.

Την ομάδα μας στη πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα συνοδεύσουν αρκετοί φίλαθλοι προκειμένου να είναι κοντά στη προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο, μιας και οι δύο διοργανώσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και αποτελούν μεγάλο φετινό στόχο της.

Να σημειώσουμε δε ότι στο θεσμό του κυπέλλου είναι η πολυνίκης μιας και μετρά 9 κατακτήσεις (1999-2000-2001-2002-2003-2006-2008-2010-2011) έναντι 8 των τωρινών αντιπάλων της Α.Ο. Σύρου και του Πανναξιακού Α.Ο.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καταιγιστική η Αναγέννηση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares