Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 17:56

Πρίντεζης: Πληρώσαμε τα αμυντικά λάθη.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα από Σύρο. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο μετά τον ημιτελικό με αντίπαλο τη Μύκονο.

syros RAOYZAIOS new13Ήττα με ένα βαρύ σκορ και πολύ κακή εμφάνιση… αν και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με ένα άπιαστο σουτ του Μαραγκού, στη συνέχεια με 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά από τη Μύκονο ήρθαν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Βγαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε πως ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε όμως έρχεται το τραγικό λάθος όλης της αμυντικής μας λειτουργιάς με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα αστείο γκολ.

Κάπου εκεί αν και είχαμε αρκετό χρόνο τα πράγματα γίνανε παρά πολύ δύσκολα στο ψυχολογικό κομμάτι, βεβαία ήμασταν άτυχοι με ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο να γίνει το 2-0, καθώς είχαμε και κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε.

Αντίθετα η Μύκονος είχε αυτό τον παρά πολύ καλό παίχτη που λέγεται Τσαλμάς, ο οποίος εκτός τους άψογου χαρακτήρα διαθέτει και μεγάλη ποδοσφαιρική αξία. Ο παίχτης αυτός έκανε γκολ κάθε ευκαιρία της ομάδας του.

Αν και το παιχνίδι είχε 5 γκολ για μένα ήταν παρά πολύ κακό σε ποιότητα, η μπάλα ήταν συνεχεία στον αέρα και οι δύο ομάδες προσπαθούσαμε μόνο με βαθιές μπαλιές. Η μονή διάφορα ήταν πως αμυντικά η δικιά μας η ομάδα είχε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να δεχτούμε 4 γκολ.

Συγχαρητήρια στη Μύκονο για τη νίκη της, εμείς προχωράμε περιμένοντας το παιχνίδι πρωταθλήματος στη Τήνο.

Το sportcyclades.gr δίνει το βήμα σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια, ώστε να πει δημόσια την άποψη του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω facebook.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares