Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 17:18

Συνέντευξη του αρχηγού της Κιμώλου και 1ου σκορερ του πρωταθλήματος

Λίγα λόγια με τον αρχηγό του ΑΟ Κιμώλου και 1ο σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος Μήλου Γιώργο Μπερερή.

bereris-arxigos-kimolouΓιώργο Μπερερή θεωρείσαι - και   όχι άδικα κατά την άποψη μου- μακράν ο καλύτερος παίκτης του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξάγετε στο στάδιο της Μήλου. Οι αναγνώστες μας και οι φίλαθλοι της Μήλου θα ήθελαν να μάθουν λίγα πράγματα για εσένα και την αθλητικής σου καριέρα .

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και για την ευκαιρία που μου δίνεται να εκφράσω τις απόψεις μου σχετικά με μένα και το τοπικό πρωτάθλημα της Μήλου. Είμαι 27 χρονών, κατάγομαι από το Αγρίνιο, και ασχολούμαι με τον αθλητισμό από παιδική ηλικία καθ΄ ότι προέρχομαι από αθλητική οικογένεια (ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής και προπονητής ποδοσφαίρου, η μητέρα μου αθλήτρια του βόλεϋ και τα δύο μου αδέρφια εν ενεργεία ποδοσφαιριστές). Ερασιτεχνικά έχω ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το στίβο και μετά ακολούθησε η επαγγελματική μου ενασχόληση με το μπάσκετ μέχρι και τη χρονιά που διορίστηκα στο Λιμενικό Σώμα και την τοποθέτηση μου στο νησί της Κιμώλου.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ?

Το τοπικό πρωτάθλημα είναι μία ευκαιρία για όλες τις ηλικίες να ασχοληθούν με το άθλημα που αγαπούν από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους. Ειδικότερα για το νησί της Κιμώλου αποτέλεσε απαρχή για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας και ενασχόλησης των νέων με το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια που έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία όπως κάθε διοργάνωση. Από τα όσα έχω δει μέχρι τώρα πιστεύω ότι υπάρχουν τομείς που θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

milos-medousa-cafeΠες μας λίγα λόγια για την διαιτησία του τοπικού πρωταθλήματος δεδομένου ότι πολλούς αγώνες τους διαιτήτευσαν και επίσημοι διαιτητές της Ένωσης Κυκλάδων

Θεωρώ ότι οι διαιτητές της διοργάνωσης δε θα έπρεπε να είναι παίχτες ομάδων του τουρνουά. Η διαιτησία είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι του τουρνουά και θα ήταν ευχής έργον οι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων να διαιτητεύουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

 

Ποια η άποψη σου για τους αντιπάλους σου και τον τρόπο αντιμετώπισης σου?

Η πλειοψηφία των αντιπάλων μου με αντιμετώπισε εντός αθλητικών πλαισίων χωρίς να λείψουν και μερικές αντιαθλητικές συμπεριφορές. Οι όποιες διενέξεις δημιουργήθηκαν σταμάτησαν με το σφύριγμα λήξης του διαιτητή.

Ποιες οι συνθήκες προπόνησης στο νησί της Κιμώλου?

Είμαστε πρωτάρηδες στη διοργάνωση και ορισμένα πράγματα τα βλέπουμε καθ’ οδών. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η μετάβαση στη Μήλο για τους αγώνες, και μέσα σε αυτές είναι και η έλλειψη αγωνιστικών χώρων. Η προπόνηση γίνεται σε γήπεδο 5Χ5 στο οποίο δεν υπάρχουν υποδομές για προστασία των αθλητών, π.χ. από καιρικές συνθήκες ή ένας χώρος αποδυτηρίων.

 ao-kimolou-2012-2

(Ο Γιώργος Μπερερής όρθιος 1ος από δεξιά και αρχηγός του Α.Ο ΚΙΜΩΛΟΥ)

Θα θέλαμε λίγα λόγια και για τον προπονητή και Λυκειάρχη του νησιού της Κιμώλου ο οποίος διαθέτει έντονο μεσογειακό και εκρηκτικό ταπεραμέντο.

Καταρχήν, μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια τον προπονητή κ. ΚΑΚΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που αποτελεί τον συντονιστή της όλης προσπάθειας, ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις του (επαγγελματικές-οικογενειακές) αφιερώνει πολύ χρόνο για τη λειτουργία της ομάδας. Επίσης, θέλω να αναφέρω ότι είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με πτυχίο Προπονητή ποδοσφαίρου. Οι ενέργειές του αποσκοπούνε στη διατήρηση συνοχής της ομάδας και την εξισορρόπηση των καταστάσεων.  

Ποιες   είναι οι αθλητικές σου φιλοδοξίες παράλληλα με την επαγγελματική σου καριέρα ?

Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό αποτελεί για μένα στόχο ζωής αλλά όπως προανέφερα οι αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η μετακίνηση, δεν επιτρέπουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την πραγματοποίηση αυτής της επιθυμίας. Εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα ήθελα να συνδυάσω επαγγελματική με αθλητική καριέρα.

Θα σε ενδιέφερε το ενδεχόμενο   μεταγραφής (ή εγγραφής αν δεν διαθέτεις δελτίο) προκειμένου να αγωνισθείς σε μεγαλύτερη ομάδα και σε επίσημο πρωτάθλημα?

Όπως προανέφερα προτεραιότητά μου αποτελεί η ενασχόλησή μου με το μπάσκετ. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για δραστηριοποίηση στο χώρο του μπάσκετ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά μια καλή πρόταση από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Έχεις δεχθεί κάποια κρούση για μεταγραφή και αν ναι από ποια ομάδα?

Ναι, έχω δεχθεί κάποια πρόταση από τον Παμμηλιακό Α. Σ.

Η προοπτική να αγωνισθείς με τα χρώματα του Παμμηλιακού Α.Σ  (συζητείται πολύ έντονα στο γειτονικό νησί το όνομα σου) θα σε ενδιέφερε ?

Θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον Παμμηλιακό Α.Σ. εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες-προϋποθέσεις. Για να είμαι ειλικρινής, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού Α. Σ. κ. Βαμβακάρη Μιχάλη.

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι ολόψυχα ότι το καλύτερο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares