Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 00:15

Δίκαι(α) τη νίκη και πρωτιά

Με νίκη 1-0 του Πανναξιακου επί του ΑΟ Δικαίου στη Νάξο άνοιξε η 16η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

NAXOS Katsonis 200x100Σε έναν αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά τη γνωστή τιμωρία των γηπεδούχων, ο Πανναξιακός βρήκε ισχυρή αντίσταση απέναντι στον Α.Ο Δικαίου και χρειάστηκε να ανεβάσει την απόδοση του στην επανάληψη για να βρει διαδρόμους και να σκοράρει απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η νίκη αυτή ήταν η 9η στο πρωτάθλημα για τους "Ναξιώτες" και τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με Ατρόμητο και Ιωνικό.

Μπλόκαρε

Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες μπήκαν «κουμπωμένες» στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν της 1η σημαντική ευκαιρία στο 10΄, όταν ο Χατζηνικολάου, μόνος απέναντι στον Θέμελη δεν κατάφερε να πιάσει πλάσε σε παράλληλη πάσα του Πης. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή στο 1ο μέρος για τους φιλοξενούμενους.

Από εκεί και πέρα και κυρίως μετά το 20’ ο Πανναξιακός πίεσε στο μισό γήπεδο τον Α.Ο Δικαίου, ψάχνοντας το γκολ και έχοντας 2-3 καλές στιγμές με τους Σταυρόπουλο και Δερμιτζάκη. Ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, πράγμα που οφειλόταν καθαρά στη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Κυρίου Μανούσογλου. PANNAXIAKOS-DIKAIO 2

Αφιερωμένο στον Πρόεδρο.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους όμως να προσπαθούν να ανοίξουν διαδρόμους και να κάνουν την 1η καλή ευκαιρία στο 62΄, όταν ο Τσαραπατσάνης είπε "Όχι" σε κεφαλιά του Ντούκα.

(1-0) Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 64’ ο Αθανασίου τροφοδοτεί τον Δερμιτζάκη έξω από την περιοχή του ΑΟ Δικαίου και ο τελευταίος αφού περνά όμορφα τους αντιπάλους του, εξαπολύει ένα σουτ που καταλήγει στην αριστερή πλευρά των διχτύων του Τσαραπατσανη. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλα, τόσο από τον Δερμιτζάκη, όσο και από την υπόλοιπη ομάδα, με όλους τους παίχτες να τρέχουν προς την εξέδρα, αφιερώνοντας το γκολ στον Πρόεδρο του Πανναξιακού Βασίλη Φλεριανό, ο οποίος πριν λίγες μέρες βίωσε την απώλεια του Πατέρα του Στέλιου.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να κλειδώσουν τη νίκη με ένα γκολ, αλλά αρχικά ο Σταυρόπουλος με ένα δυνατό σουτ και στη συνέχεια ο Δερμιτζάκης από θέση τετ α τετ, δεν κατάφεραν να νικήσουν το πολύ καλό Τσαραπατσάνη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πανναξιακός στέκεται τυχερός, όταν ο Θέμελης αποκρούει δυνατό σουτ εντός περιοχής από τον Μυλωνά.

PANNAXIAKOS-DIKAIO 1Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες

Είτε η καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, είτε η κακή μέρα, έφεραν το Πανναξιακό να μην πραγματοποιεί καλή εμφάνιση χθες. Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Βλαστού προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που συνηθίζει και θα λέγαμε ότι εν μέρει το κατάφερε. Μάλιστα στις δηλώσεις, που θα δημοσιευθούν αύριο ο σκόρερ του αγώνα Κώστας Δερμιτζάκης τόνισε κάτι που ισχύει στο ποδόσφαιρο, καθώς είπε ότι οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τους αγώνες ακόμα και σε μια κακή μέρα.

Την αδικεί η θέση της

Το Δίκαιο του Κυρίου Μανούσογλου, που θα πρέπει να τονιστεί ότι πήγε στη Νάξο με πολλές απουσίες, είναι από τις ομάδες που παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και έχουν πλάνο στο παιχνίδι τους. Ο Πανναξιακός σαφέστατα και έχει αντιμετωπίσει στη Νάξο ομάδες που παίζουν χειρότερα από αυτή και είναι ψηλότερα στη βαθμολογία.

Το συμπέρασμα μας είναι ότι ο Α.Ο Δικαίου είναι μια ομάδα που έχει πληρώσει ακριβά κάποια εντός έδρας στραβοπατήματα και αδικείτε από την βαθμολογική του θέση. Είναι φανερό ότι η ομάδα της Κω με λίγη τύχη θα πανηγυρίσει στο τέλος τη σωτηρία της και την άνοδο της στην Γ΄Εθνική.

Πάντως στις δηλώσεις τους ο Προπονητής της ομάδας κύριος Μανούσογλου, καθώς και ο ποδοσφαιριστής Μυλωνάς Δ. τόνισαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατών για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και έστειλαν μήνυμα προς τον κόσμο του Α.Ο Δικαίου ότι παρά τα προβλήματα θα συνεχίσουν σαν μια γροθιά.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από τον Πανναξιακό οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης και Πετρόπουλος, ενώ από τον Α.Ο Δικαίου ξεχώρισαν οι Γκουντελίτσας, Χατζησουλειμάν και ο τερματοφύλακας Τσαραπατσάνης.

Διαιτησία

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Τσαγκαράκη, Σπυρόπουλου, ενώ ο κύριος Γουργιώτης έκανε πολλά λάθη και είναι πλέον γνωστός στη Νάξο, μετά και από την άσχημη διαιτησία με τον Ιωνικό την 7η αγωνιστική.

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης (87' Κατσάνης), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (71' Μπονιάκος), Αθανασίου, Ντούκα (76' Κεμαβόρ), Δερμιτζάκης, Τερόλης.

Α.Ο Δικαίου (Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηνικολάου, Γκουντελίτσας, Σωτίρι (90' Συντιχάκης), Μποϊλής Ζ., Χατζηβασίλης (68' Οικονόμου), Μυλωνάς, Πης (63' Φυτάς), Μποϊλής Γ., Σιώμος.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ακέφαλη η Άνω Μερά Πανναξιακός – ΑΟ Δικαίου [videos]. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares