Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 18:45

Αργύρης Ασημομύτης: Μερικοί δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Είναι σίγουρο ότι είναι ευκολότερο να γκρεμίζεις, παρά να χτίζεις. Αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο, με περίτρανο και τελευταίο παράδειγμα την περίπτωση της Άνω Μεράς.

ASIMOMYTHS 5Να θυμίσουμε ότι η Άνω Μερά είναι μια ομάδα που αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια από τη Β΄ Κυκλάδων βρέθηκε στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής, ενώ η παρουσία της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων αποτελούσε σημείο αναφοράς του εκάστοτε αντίπαλου.

Πιστεύουμε ότι, έγινε λάθος αξιολόγηση της νέας τάξης πραγμάτων που ισχύουν από φέτος για την ομάδα της Μυκόνου, κάτι που οφείλετε καθαρά σε παράγοντες που έπαιρναν λανθασμένες αποφάσεις.

Μέχρι εκεί πιστεύω η δικιά μας γνώμη αρκεί... ας ακούσουμε όμως τι λέει ο αρχηγός της Άνω Μεράς Αργύρης Ασημομύτης.

Αργύρη καλησπέρα, ύστερα από επιθυμία των παιχτών και εσένα προσωπικά να μιλήσετε για τα της ομάδος θα θέλαμε να μας πεις πως είναι τα πράγματα στην ομάδα.

Σας ευχαριστώ που για ακόμα μια φορά βρίσκεστε κοντά μας, πράγμα όμως που δεν βλέπουμε από κάποιους που είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Καταρχήν θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω ότι, όλοι οι παίχτες μαζί με τον προπονητή και όλους του πραγματικούς φίλους της ομάδας, θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι που αρχίσαμε στην Δ΄ Εθνική, αυτό για της «Κασσάνδρες».

Εμείς οι παίχτες, τουλάχιστον οι πιο έμπειροι, ξέραμε αρχή τις δυσκολίες που εμπεριείχε η ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στη Δ΄ Εθνική, κάτι που μάλιστα αποφασίστηκε εντελώς ξαφνικά και ενώ εμείς ετοιμαζόμασταν για την Α΄ Κυκλάδων. Την απόφαση πήραν άλλοι, χωρίς να ρωτήσουν τη γνώμη μας και κάπως βιαστικά, καθώς όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων είχαν άγνοια των δυσκολιών που θα επακολουθήσουν, αλλά δεν ήταν έτοιμοι ούτε και οι ίδιοι να αντέξουν αυτό το βάρος. Πιστεύω ότι όσοι έχουν εμπλοκή σε αυτό το πράγμα, δεν είχαν, ούτε έχουν ιδέα, γνώμη, άποψη και παραστάσεις για το τι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ στο ποδόσφαιρο!

Η Δ΄ Εθνική είναι άλλο κεφάλαιο, κάτι άγνωστο για τα νησιά μας και παρόλο που υπάρχουν πολλές παρουσίες τόσα χρόνια… Πιστεύω ότι η Νάξος μας δίνει τα φώτα σε αυτό, όπου στο παρελθόν το Αγερσανί και στο παρόν ο Πανναξιακός μας δείχνουν πως πρέπει να πορευτούμε για να αποφύγουμε άσκοπο ξόδεμα χρημάτων!

Ο επαγγελματισμός έγινε γνωστός στη Μύκονο με καλούς παίχτες, αλλά και ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο όπως, ο Νίκος Τζιόβας, Παναγιώτης Τσικόπουλος, Μπάμπης Οικονόμου, Στέλιος Λεβογιάννης, Χρηστος Παπαδόπουλος και άλλους που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα. Οι παραπάνω μαζί με ντόπιους παίχτες όπως, ο Κωσταντής Συριανός, Μέμης Βιδάλης, Πέτρος Γιαβρούτας, Στέλιος Στυλιανού, Μιχάλης Κουκάς ανέβασαν επίπεδο και έδειξαν τον δρόμο για το τι πάει να πει ''επαγγελματισμός''.

Για να μην πω πολλά... δυστυχώς άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από το τι σημαίνει ποδόσφαιρο κάνουν κακό πιστεύοντας ότι βοηθάνε και ότι ξέρουν!!

Κρίμα που αυτή την ομάδα δεν την βοήθησαν όπως της άξιζε και την άφησαν στο έλεος του θεού!

θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους γιατί απλά όλο αυτό το όμορφο το ξεκινήσαμε εμείς οι παίχτες και με όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες θα το τελειώσουμε!!!

Ελπίζω η νέα σεζόν να φωτίσει μερικούς "ανθρώπους" να κάνουν αυτό που ξέρουν και να μην ασχολούνται με πράγματα για τα οποία δεν έχουν ιδέα!!!

Είμαστε και θα είμαστε μια οικογένεια.

Ευχαριστώ!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares