Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 21:59

Θέμελης: Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα ... Πέρασε μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για την ομάδα μου .. Και αυτό έχει να κάνει διότι είχαμε να δώσουμε τρία επίσημα παιχνίδια σε μια εβδομάδα.

Η αρχή έγινε από το παιχνίδι της Άνω Μέρας ένα παιχνίδι που μας ταλαιπώρησε παρά πολύ σε ότι έχει να κάνει με το Ταξίδι αφού χρειάστηκε σχεδόν να πάρουμε ότι μεταφορικό μέσον υπήρχε για να φτάσουμε ταξιδεύοντας σχεδόν 12 ώρες.NAXOS Katsonis 200x100

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι αυτό που κρατήσαμε από αυτό το παιχνίδι είναι η σοβαρότητα που δείξαμε για άλλη μια φορά και με σωστό τρόπο μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Αξίζουν συγχρόνως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Άνω Μέρας για το ζήλο που δείχνουν και χτυπάνε τα παιχνίδια σε αντίθεση με τη βαθμολογική τους θέση.

Τη Τετάρτη και μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε με την ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου η ομάδα μου κατάφερε για δεύτερη φορά να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων… σαν περσινοί Κυπελλούχοι, στόχος μας και είναι πάλι η κατάκτηση.

Και φτάνουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου για πρώτη φορά κεκλεισμένων των θυρών ... Κάτι ίσως πρωτόγνωρο για μας ... Προσωπική μου άποψη είναι ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες.

Το Δίκαιο ήταν πολύ καλά διαβασμένο και στημένο μέσα στον αγωνιστικό Χώρο, δείχνοντας ότι και αυτό από τη πλευρά του ήρθε στη Νάξο για να χτυπήσει το παιχνίδι και να προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι του αναλογεί. Εμείς από τη πλευρά μας είχαμε την υπεροχή και τον έλεγχο κατά διαστήματα δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις όχι όμως τη πολύ μεγάλη ευκαιρία έως ότου έρθει το γκολ, ένα γκολ που τελικά ήρθε από μια προσωπική ενέργεια του Κώστα Δερμιτζάκη.

Μετά το γκολ είχαμε άλλη μια κλασική ευκαιρία όπως και το Δίκαιο με τη σειρά του έκανε σχεδόν στο 90´.Κατά τη γνώμη πιστεύω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Για εμάς πέρα από το παιχνίδι που έρχεται με το Διαγορα , αυτά τα παιχνίδια που θα κρίνουν αυτό που έχουμε ως στόχο είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης στην έδρα μας, όπως και αυτό που ακολουθεί με τον Ιωνικό στη Νικαια. Καλό ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο σε όλους τα ξανά λέμε από βδομάδα!!!

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares