Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 23:59

Νίκη γοήτρου για τον Α.Σ. Ίου

Ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα είχαμε στην Ίο.

Η  δυο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανένα ενδιαφέρον και με ενδεκάδες της τελευταίας στιγμής όπως τελικά φάνηκε με τους φιλοξενούμενους περισσότερο να μην έχουν ούτε έναν αναπληρωματικό στον πάγκο παρά μόνο τον εκπρόσωπο της ομάδας κ. ΦΑΚΙΝΟ.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα η ομάδα της ΙΟΥ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και γενικά πήρε μια εύκολη νίκη παρά το τελικό σκορ. Προηγήθηκε 3-0 αλλά στο τέλος πήγε να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι καθώς δέχτηκε 2 τέρματα στο 86’ και στο 90’. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους καθώς στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαν δυο τρεις καλές ευκαιρίες να προηγηθούν χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι το αξιόλογο. Στο 2’ ένα φάουλ για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ. Στο 6’ λεπτό ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Σ., βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή απέναντι από των ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ με τον τερματοφύλακα της ΙΟΥ να διώχνει σε κόρνερ στο 16’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον ΛΙΚΑ Α., την τελευταία στιγμή ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ στο πίσω δοκάρι διώχνει και πάλι σε κόρνερ. Στο 19’ είχαμε το γκολ για την ΙΟ. Ο ΚΑΡΡΑΣ Κ., εκτέλεσε φάουλ μέσα από την περιοχή της ομάδας του και ο ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., έφυγε στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων βγαίνοντας μόνος του απέναντι από των ΒΑΣΙΛΑΚΗ Σ., πλάσαρε και έκανε το 1-0. Στο 26’ ο ΚΑΛΑΘΑΣ Κ., έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  στέλνοντας την μπάλα να πέραση λίγο έξω από τα δοκάρια του ΒΑΣΙΛΑΚΗ Σ. Στο 32’ ήταν η σειρά του ΜΠΑΚΑΛΟΥ Κ., να βρεθεί τετ α τετ με των ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ με των τερματοφύλακα της ΙΟΥ να διώχνει και πάλι σε κόρνερ. Στο 43’ έχουμε το 2-0 για την ΙΟ. Ο ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν. εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή ο ΚΑΛΑΘΑΣ Κ. πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά έκανε το 2-0.

ios-anagennisi-23-2-2013-1

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ίου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κρατήσει το 2-0 και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις κάτι που της απέδωσε άλλο ένα γκολ. Στο 50’ σε μια βαθιά μπαλιά ο ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., έφυγε και πάλι στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ και έκανε το 3-0. Στο 63 ένα φάουλ έξω από την περιοχή για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ λίγο άουτ. Στο 70’ μια σέντρα από πλάγια ο ΜΠΑΚΑΛΟΣ Κ. έπιασε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα να πέραση ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ και εκεί που όλοι σιγά σιγά κοιτούσαν την ώρα να λήξη ο αγώνας ένα πέναλτι έφερε τα πάνω κάτω. Ο ΛΙΚΑ Α., ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον ΧΑΡΟ Π. και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ΔΙΑΙΤΑΣ Τ. νικώντας τον ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ και έκανε το 3-1. Στο 90’ μια μπαλιά από πλάγια μέσα στην περιοχή της ΙΟΥ η μπάλα μετά από πολλές κόντρες πηγαίνει στον αμαρκάριστο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗ Σ. που από κοντά δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-3. Ήταν όμως πολύ αργά για την ομάδα της ΝΑΞΟΥ καθώς η ομάδα της Ίου για τα επόμενα λεπτά γύρισε όλοι πίσω και δεν άφησε τους αντίπαλους να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία.

Α.Σ. ΙΟΥ: (ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι.), ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ., ΜΕΡΣΙΝΗΣ Γ. (55’ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.), ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Θ., ΧΑΡΟΣ Π., ΚΑΛΑΘΑΣ Κ. (68’ ΟΚΕΤΣΟΚΟΥ), ΚΑΡΡΑΣ Κ., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε., ΧΑΡΟΣ Ι. (73’ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Σ.), ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν., ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΗΣ Γ., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Γ., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Α.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ:(ΦΑΚΙΝΟΣ Γ.), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Σ., ΔΙΑΙΤΑΣ Τ., ΖΗΝΔΡΟΣ Ε., ΓΡΑΤΣΙΑΣ Γ., ΤΡΑΚΟΣ Γ., ΣΕΜΕ Κ., ΛΙΚΑ Α., ΣΙΔΕΡΗΣ Δ., ΜΠΑΚΑΛΟΣ Κ., ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Σ., ΠΙΤΤΑΡΑΣ Ν.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Ι., ΒΑΝΑΑΚΕΝ Φ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares