Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 01:59

Επιστολή του Πρόεδρου του Πανναξιακού Βασίλη Φλεριανού.

Από το πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο πριν λίγη ώρα λάβαμε την ακόλουθη διευκρινιστική επιστολή, μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση την δημοσιεύουμε.


NAXOS Katsonis 200x100Με απογοήτευση και προβληματισμό και ενώ απουσιάζω από το νησί της Νάξου συνοδεύοντας την αποστολή της ομάδας μας πληροφορήθηκα την αποστολή έγγραφου το οποίο φέρει πλαστές υπογραφές και σφραγίδα από τον πρόεδρο και τη γραμματέα του σωματείου μας προς τις αστυνομικές αρχές και το οποίο ανέφερε ότι ο Πανναξιακός ζητεί ενισχυμένη αστυνομική δύναμη και παρουσία εισαγγελέα στο σημερινό παιχνίδι ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Δ εθνικής. Ενημερώνω μέσα από αυτήν την επιστολή μου οτι πριν από μερικές μέρες είχα έρθει προσωπικά σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας του Ιωνικού και συζητήσαμε τα σχετικά για την ομάλη διεξαγωγή του μεταξύ μας αγώνα χωρίς ποτέ να εμπλέξουμε μέσα σ αυτή τη συνεννόηση τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων η τη παρουσία εισαγγελέα.

Άτομα με πρόσβαση στα γραφεία της ομάδας μας συνέταξαν το πλαστό έγγραφο θέλοντας να κάνουν κακό στην ομάδα και εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη εκφράζοντας έμπρακτα την εμπάθεια τους προς το πρόσωπο μου.Έχω ήδη ενημερώσει το νομικό σύμβουλο της ομάδας μας και από αύριο θα κινηθεί η νόμιμη διαδικασία και θα αναζητηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με το φιλικό σωματείο του Ιωνικού εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι και των δυο σωματείων σε κόσμιο κλίμα όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Με εκτίμηση
Φλεριανός Βασίλης
Πρόεδρος ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares