Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 23:28

Λευκή ισοπαλία με ουσία

Την 1η απώλεια βαθμών ύστερα από έντεκα συνεχόμενους αγώνες γνώρισε σήμερα ο Παμμηλιακός, ο οποίος πήρε λευκή ισοπαλία (0-0), απέναντι στους Νέους Ολυμπιακού Σύρου, μέσα στη Σύρο.

Η ομάδα του Ζαχαρία Γκούτζα πέτυχε εύκολα τον στόχο της (να μην ηττηθεί) στον αγώνα κορυφής του 2ου ομίλου, πράγμα που τελικά κατάφερε σχετικά εύκολα, απέναντι σε έναν Φλύαρο και νευρικό Ολυμπιακό.

Φλυαρία...

Στα αγωνιστικά τώρα… ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων και η απόδοση τους, δεν δικαιολόγησε σήμερα την βαθμολογική τους θέση.

Το θέαμα ήταν πολύ κακό και από τις δύο ομάδες, η οποίες δεν ικανοποίησαν τους 150 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την φλύαρη υπεροχή, κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου απείλησαν μόλις δύο φορές τον Αϊβαλιώτη, με τον πορτιέρο των κόκκινων να λέει όχι σε Μπαλόπιτα (12΄) και Μανουδάκη (19΄).

Οι "Μηλιοί" είχαν μια καλή στιγμή με τον Παπαδημητρίου να μην μπορεί να νικήσει τον Συριανό.

Στο υπόλοιπο του 1ου ημιχρόνου ο αγώνας κινήθηκε στην μετριότητα, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν στον χώρο του κέντρου.

Πήρε αυτό που ήθελε

Η επανάληψη ήταν ακόμα χειρότερη, καθώς το θέαμα αποτελούσε «ξένη λέξη». Οι γηπεδούχοι "Μπλόκαραν" απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Παμμηλιακού, η οποία λειτουργώντας άψογα, κατάφερε να απομονώσει κάθε επιθετικό ατού της Συριανής ομάδας και με πολύ γρήγορες επιστροφές, έσυρε στο παιχνίδι της τον Ολυμπιακό. Μοναδική καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνου, ήτα η ευκαιρία που είχε ο Παπαδάκης στο 64’ με τον Αϊβαλιώτη να δηλώνει και πάλι το παρόν.

Η λήξη βρήκε ικανοποιημένους του φιλοξενούμενους, καθώς τερματίζει τη φάση των ομίλων, χωρίς να έχει δεχτεί ήττα από τον κύριο της ανταγωνιστή.

Δύο κόκκινες

Το παιχνίδι τελείωσε με είκοσι ποδοσφαιριστές, καθώς στην επανάληψη ο κύριος Ζαράνης απέβαλε έναν ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα. Πιο αναλυτικά ο Ρέφερι της αναμέτρησης στο 76’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ανέκοψε με το χέρι την πορεία της μπάλας. Στο 80’ ο Κύριος Ζαράνης αντί να δείξει την κίτρινη κάρτα στον Κυρίτση (που μάρκαρε αντικανονικά τον Μανουδάκη) την έδειξε στον Πουλάκη, με αποτέλεσμα ο παίχτης της Μήλου να αντικρίσει στη συνέχεια την κόκκινη και να αποβληθεί.

Μεγαλεία!!!

Τα «μεγαλεία» συνεχίστηκαν για ακόμα μια φορά, αφού κάποιοι που θέλουν να λέγονται παράγοντες φαίνεται πως έχουν χάσει κάθε έλεγχο. Στο γήπεδο σήμερα είδαμε δύο περιστατικά και βιώσαμε ακόμα δύο, τα οποία μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω.

Πριν την έναρξη των δύο ομάδων και ενώ η ομάδα του Παμμηλιακού έκανε την προθέρμανση της ο κύριος Γκούτζας, δέχτηκε την ειρωνεία από υψηλόβαθμο στέλεχος της γηπεδούχου ομάδας.

Η συνέχεια ακόμα χειρότερη, καθώς αυτή τη φορά θύμα έπεσε ο παίχτης του Παμμηλιακού Τσιριγωτάκης, ο οποίος ενώ βρίσκονταν στο έδαφος τραυματισμένος δέχτηκε την χυδαιολογία και πάλι από υψηλόβαθμο στέλεχος των γηπεδούχων, το οποίο ήταν στις εξέδρες με τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Σύρου. Μάλιστα στην ίδια φάση ο παίχτης του Παμμηλιακού, δείχνοντας άρτιο χαραχτήρα απευθύνθηκε με ήπιο τρόπο προς τον υβριστή του, προσπαθώντας να τον συνετίσει λέγοντας: «καλά δεν ντρέπεσαι τα παιδιά που συνοδεύεις;»

Οι επόμενες δύο επισημάνσεις αφορούν το sportcyclades.gr και τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν ξέφυγαν από τις «αστοχίες» των γηπεδούχων, καθώς κατά την ανάπαυλα ανταποκριτής μας, μαζί με παίχτη των γηπεδούχων, δέχτηκαν τις αυστηρές παρατηρήσεις τρίτου αυτή τη φορά παράγοντα των Νέων του Ολυμπιακού.

Και το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ ζητήσαμε δηλώσεις από τις δύο ομάδες, οι μόνοι που δέχτηκαν να μιλήσουν ήταν οι παίχτες του Παμμηλιακού, καθώς όπως μας είπε παίχτης των Νέων Ολυμπιακού, ενώ θέλει να μας μιλήσει δεν μπορεί, λόγω απαγόρευσης της διοίκησης.

*Τα ονόματα δεν αναφέρονται παραπάνω για ευνόητους λόγους, αλλά είναι στην διάθεση του καθενός.

 

 

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Πούλος ): Συριανός, Καράβας, Συμιγδαλάς, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράι, Μπαλόπιτας, Λούσας ( 73' Λοίζος ), Σαγκινέτος, Μανουδάκης, Ξυγκάκης ( 60' Τσιριγώτης ).

Παμμηλιακός ΑΣ ( Γκούτζας ): Αιβαλιώτης, Κυρίτσης, Μαλλής, Μπαργιάμη, Σιδερής, Ατανάσοφ, Καμακάρης ( 46' Παυλάκης ), Τσιριγωτάκης, Μήτση, Παπαδημητρίου ( 78'Ψαθάς Ν.) , Ψαθάς Α (90' Στεφανής ) .

 

AJAX - PAMMHLIAKOS 1AJAX - PAMMHLIAKOS 2AJAX - PAMMHLIAKOS 3AJAX - PAMMHLIAKOS 4AJAX - PAMMHLIAKOS 5

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στα μπαράζ ο Πανθηραϊκός! Ο ΑΟ Μυκόνου στα μπαράζ. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares