Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 17:14

Νικητής ο Αστέρας Τραγαίας στο ντέρμπι της Νάξου

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Αστέρας Τραγαίας με την Αναγέννηση Νάξου στο γήπεδο του Αγερσανίου όπου νίκησε την τοπική ομάδα με 5-2 σκορ.

NAXOS Katsonis 200x100Οι δύο ομάδες, έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν, με την Αναγέννηση Νάξου να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε στην 5η θέση (13 β.) του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τραγαίας με αυτή τη νίκη κατέλαβε την 3η θέση με 25 βαθμούς, μια θέση που αποτυπώνει την ποιότητα που υπάρχει στο σωματείο της ορεινής Νάξου.

Ο αγώνας.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου που έπαιξε ένα μυαλωμένο ποδόσφαιρο και με μπροστάρη τον Επταήμερο ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ κάνοντας το 0-1.

Το (0-2) δεν άργησε να έρθει και δώδεκα (12) λεπτά αργότερα ο Μασούρας ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 28΄ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Δενδρινός ήταν αυτός που έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 0-3.

Η Αναγέννηση με τον Μαστρογιάννακη στο 32΄λεπτο του πρώτου μέρους μείωσε σε 1-3.

Στο 36΄ο Μασούρας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 1-4 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 61΄ο Φακίνος μείωσε για την ομάδα του σε 2-4.

Το κερασάκι στην τούρτα και ένας από τους πρωταγωνιστές σήμερα με το τρίτο (3) προσωπικό του τέρμα πετυχαίνοντας χατ τρικ,ο Μασούρας διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης, Μαστρογιαννάκης, Βαγενάς, Πιτταράς (Γρατσίας), Λίκα, Σάντα (Μπάκαλος), Φακίνος, Τράκος, Μπελέγκου (Παπακωσταντής), Δεγαïτας, Λαγογιάννης Ν.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Polja, Καπαρέλης (Μαγκανάρης), Κουφόπουλος, Κατσούλης Α., Αλιμπέρτης, Δενδρινός, Επταήμερος (Κατσούλης), Μαρούλης, Φρατζέσκος, Μασούρας, Μαϊτός (Δρύλης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares