Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 22:47

Ισοπαλία στην Σέριφο

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην Σέριφο.

SERIFOS XORHGOI-SERIFOYΟ ΑΟ Σερίφου σαφώς βελτιωμένος από τα προηγούμενα ματς πήρε τον πρώτο του εντός έδρας βαθμό με αντίπαλο τον Πανσιφναϊκό.

Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και δύναμη, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα γειτονικά ντέρμπυ και μάλιστα δύο νεοφώτιστων ομάδων. Δύο ομάδων που έχουν δώσει άλλο τόνο με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων αλλά και στις τοπικές τους κοινωνίες.

Οι σερφιώτες μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχισαν να προηγηθούν με τον συνήθης ύποπτο… Κοσμά Παρίση στο 11ο μόλις λεπτό όταν με ένα εντυπωσιακό σλάλομ από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε, έφτασε απέναντι από τον Καραβό που δεν δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανσιφναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με τον Αντώνη Ατσόνιο όμως οι τελικές προσπάθειες δεν καρποφόρησαν. Η Σέριφο απάντησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 31ο και 44ο λεπτό όμως δεν τα κατάφερε.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσιφναϊκός που πίεσε για την ισοφάριση και τελικά ήρθε στο 77ο λεπτό όταν ο Δημήτρης Ζάσκας εκτέλεσε το πέναλτι που είχε κερδίσει λίγα λεπτά νωρίτερα η ομάδα του. Ο Πανσιφναϊκός λίγο έλλειψε να «κλέψει» το ματς όταν σε τετ α τετ στο 43ο λεπτό ο Γούναρης απέκρουσε εντυπωσιακά αποσοβώντας σίγουρο γκολ. Στο φινάλε το ματς ο ΑΟ Σερίφου έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πέτρου Ρώτα με 2η κίτρινη κάρτα.SIFNOS-XORHGOI-AGONON

Μικτά από την Σέριφο.

-Αρκετός ήταν και πάλι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Σερίφου παρά το εργάσιμο της μέρας και ώρας.

-Ευχάριστη εντύπωση μας έκανε η βελτίωση τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στην φυσική κατάσταση η ομάδα του κ. Κοτσίκου Αλέξανδρου.

-Σκασμένος ο κ. Δημητριάδης μετά το τέλος του ματς που είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

-Πετυχημένη η αλλαγή του Γούναρη κάτω από τα γκολπόστ και του Βαλσαμάκη Κοσμά στα στόπερ από τον κόουτς της Σερίφου.

-Μας άρεσαν οι: Παρίσης που για άλλο ένα ματς ήταν πολύ επικίνδυνος στην αντίπαλη άμυνα, ο Ρώτας Μ. που είχε πάθος στο παιχνίδι του και ο Γούναρης κάτω από τα γκολπόστ της Σερίφου. Ο Αντώνης Ατσόνιος που όσο τον κράτησαν οι δυνάμεις του έφτιαχνε παιχνίδι, ο Χρύσος Α. για την καλή του τεχνική κατάρτιση που όμως θέλει δουλίτσα μιας και η ηλικία του θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί αλλά και ο Ζάσκας που αν και δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσής του έμοιαζε να οργανώνει καλά την άμυνα των σιφνιών.

-Εντυπωσιασμένοι μείναμε για άλλη μια φορά από την οργάνωση των δύο νεόδμητων ομάδων αλλά και την αγάπη των διοικούντων προς τις ομάδες τους. Ελπίζουμε οι καλοπροαίρετες αλλά και κακοπροαίρετες τρικλοποδιές που δέχονται να μην τους πτοήσουν και να συνεχίσουν αυτό που ήδη έχουν αρχίσει και το κάνουν πολύ καλά!

-Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους ανθρώπους της Σερίφου για την άψογη φιλοξενία τους που μας παρείχε για άλλη μια φορά καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής μας στο πανέμορφο νησί τους.

serifos-pansifnaikos-4-3-2013-2

Δύο ακόμα ματς για την ομάδα της Σερίφου. Και τα δύο εκτός έδρας με παριανές ομάδες γι αυτόν τον λόγο θα επιδιώξει να τους δώσει σε ένα ταξίδι και με διάστημα 24 ωρών μιας δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Πανσιφναϊκού έχει άλλο ένα ματς για να τελειώσει το πρώτο της πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού Σύρου.

serifos-pansifnaikos-4-3-2013-3

ΑΟ Σερίφου: (Μουστάκας Ν.), Γούναρης, Λιβάνιος, Ρώτας Δ., Βαλσαμάκης Κ. (80’ Ράμπιας Ι.), Γεροντής, Ρώτας Π., Βαλσαμάκης Α. (78’ Μποφίλιος Ι.), Μαγουλάς, Μονοβάσιος Α. (65’ Μποφίλιος Σ.), Παρίσης, Ρώτας Μ.

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.), Καραβός, Ποδοτάς Σ., Καράβης, Κοράκης, Ζάσκας, Σταυριανός, Χρυσός Γ. (75’ Καραβός Ι.), Χρυσός Α., Μουστάκης Ν., Ατσόνιος Α. (53΄Σαβιολίδης), Ζιώγας Δ. (λ.τ. 25’ Κίτσαλης).

pano-serifos4-3-2013-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares