Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 11:14

Πρίντεζης: Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν πιο σταθερός

Μερικές μέρες μετά το ντέρμπυ και βρισκόμαστε εκτός στόχων με μια αγωνιστική να απομένει για να τελειώσουμε το φετινό πρωτάθλημα.

syros RAOYZAIOS new13Ξέραμε πως είχαμε μια δύσκολη αποστολή, αφού η Μύκονος κυνηγούσε δυο αποτελέσματα, παρ όλα αυτά πήγαμε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα και να δούμε τι θα καταφέρναμε.

Κατά τη γνώμη μου αρχικά είχαμε σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Δηλαδή να είμαστε «σφιχτοί» πίσω, να μπορέσουμε να μην απειληθούμε νωρίς και όσο περνά ο χρόνος να βγαίνουμε στη κόντρα και να είμαστε πιο επιθετικοί.

Εκ του αποτελέσματος βέβαια μπορούμε να πούμε ότι δε μας βγήκε τίποτα, κάναμε πάλι δύο σοβαρά αμυντικά λάθη στα γκολ και το μόνο που καταφέραμε ήταν αν μειώσουμε στις καθυστερήσεις.

Η αλήθεια είναι πως σε όλο το πρωτάθλημα η Μύκονος έδειξε πιο σταθερή από εμάς οπότε δίκαια κατέκτησε τη πρώτη θέση, αν και πιστεύω πως θα μπορούσε να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο με βάση το υλικό που έχει. Όμως ακόμα και έτσι πέτυχαν το στόχο τους και δε μπορούμε παρά να το αναγνωρίσουμε και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια, όπως και στις άλλες ομάδες φυσικά.

Εμείς έχουμε ακόμα ένα ματς με τη Στενή και μετά θα έχουμε τον χρόνο να ετοιμάσουμε σιγά-σιγά την ομάδα για του χρόνου ελπίζοντας στο να μη κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη σε όλα τα επίπεδα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares