Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 11:16

Κακριδόνη και Μεμετζή μιλούν για τον ΑΟ Θήρας.

Οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας Ελένη Μεμετζή και Αναστασία Κακριδόνη μίλησαν στο sportcyclades.gr για την εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών στις Κυκλάδες, καθώς και για την συμμετοχή της ομάδας τους στα μπαράζ.

Κυρία Μεμετζή καλησπέρα θα ήθελα να μου σχολιάσετε την πρόκρισή της ομάδας στα μπαράζ, καθώς επίσης να μου πείτε αν νομίζετε ότι η πρόσληψη του κύριου Αμαριανάκη θα προσδώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω που απαιτείτε στους αγώνες μπαράζ. Τέλος την πρόβλεψη σας, αν τελικά η ομάδα έχει τα φόντα και τις δυνατότητες να πάρει το εισιτήριο για την Α2.

«Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας και παρά τις αντιξοότητες και τους τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής τα καταφέραμε.

Πιστεύω ότι ήμασταν οι καλύτερες και το αποδείξαμε στον ποιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, μέχρι στιγμής βέβαια, καθώς ακολουθούν τα μπαράζ. 
Όσον αφορά τον κ. Αμαριανάκη, ναι θα βοηθήσει, είναι κάτι που το επιδίωκα εγώ, για να μπορέσω να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στο ρόλο της αθλήτριας, γιατί ο διπλός ρόλος παίχτριας-προπονήτριας, (παρότι Για τους απ´έξω δεν φαίνεται) εντούτοις είναι ένας πολύ δύσκολος ρόλος, για κάποιον που τον αναλαμβάνει πρώτη φορά στην καριέρα του.
Όσον αφορά για την άνοδο, εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα, θέλουμε, μπορούμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε στην Α2».

Κυρία Κακριδόνη καλησπέρα, είστε η αρχηγός της ομάδας και θα ήθελα δύο λόγια από εσάς για την πρόκρισή της ομάδας στα μπαράζ, επίσης πως βλέπετε τη συνέχεια και αν νομίζετε ότι τελικά η ομάδα θα καταφέρει το όνειρο ανόδου που έχει θέσει ως στόχο.

«Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου για την προσπάθεια τους, καθώς και όλους στην διοίκηση της ομάδας που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας και μας πίστεψαν. Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε!
Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα είχε σαν κύριο στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Αυτός ο στόχος πραγματοποιήθηκε, γεμίζοντας χαρά και ελπίδα όλους μας!
Τώρα μπροστά μας έχουμε τα μπαράζ και θα πρέπει να δουλέψουμε σοβαρά, να ξεπεράσουμε τους όποιος τραυματισμούς και να προετοιμαστούμε ανάλογα για να έχουμε μια καλή πορεία και γιατί όχι και την πολυπόθητη άνοδο στην Α2.

Μακάρι και το ευχόμαστε όλοι αυτός ο δύσκολος στόχος να επιτευχτεί και να δούμε όλοι του χρόνου το κλειστό γήπεδο της Σαντορίνης να γεμίζει κάθε σαββατοκύριακο, να πλημυρίζει με εικόνες βόλεϊ και κόσμο που θα αγαπήσει ακόμη περισσότερο το άθλημα!!»

THIRA VAILAS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares