Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 17:56

«Έριξαν» άγκυρα στον Ολυμπιακό.

Τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «βαριά χαρτιά» για τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου, δήλωσαν έμπρακτα την αφοσίωση τους στο Συριανό σωματείο.

PAPADAKHS DHLVSEISΠιο αναλυτικά πριν λίγες μέρες οι: Γιώργος Παπαδάκης, Βαλάντης Αναγνωστόπουλος και Κυριάκος Μανουδάκης, έθεσαν εν λευκώ τις ποδοσφαιρικές τους τύχες στην διάθεση της διοίκησης της Συριανής ομάδας, καθώς παρέδωσαν τα συμφωνητικά, βάσει των οποίων θα έμεναν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Μάλιστα με βάση το γεγονός, η διοίκηση των Νέων Ολυμπιακού Σύρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το περασμένο Σάββατο πριν από το ντέρμπυ της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα του Παμμηλιακού γίναμε μάρτυρες μιας μοναδικής στιγμής που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη όλων μας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάλεσαν τα μέλη της διοίκησης που βρίσκονταν στο γήπεδο να επισκεφτούν τα αποδυτήρια, λίγο πριν η ομάδα κάνει την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί αφού ειπώθηκαν τα συνηθισμένα σε τέτοιες περιπτώσεις εμψυχωτικά λόγια τόσο από το προπονητικό team,όσο και από μέλη της διοίκησης ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Παπαδάκης πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την μέχρι τώρα προσφορά της στην ομάδα, παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδας τα ιδιωτικά συμφωνητικά και τις συναλλαγματικές βάσει των οποίων τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του Αναγνωστόπουλος Βαλάντης και Μανουδάκης Κυριάκος έπρεπε να μείνουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι απο το σωματείο μας.
Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το πως νιώσαμε εκείνη την στιγμή. Ποδοσφαιριστές καταξιωμένοι στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, οι οποίοι επέλεξαν τον Ajax Σύρου χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό όφελος, συνειδητά αποφάσισαν να συνδέσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον με το μέλλον της ομάδας μας. Παιδιά τα οποία δεν προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και τα οποία πολλές "Κασσάνδρες" στην αρχή της χρονιάς υποστήριζαν πως θα "μολύνουν" τα αποδυτήρια μας, εμπιστεύτηκαν ανεπιφύλακτα τόσο εμάς προσωπικά, όσο και το όραμα μας.
 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς καινούργιοι μας φίλοι. Η πράξη σας αποδεικνύει πως μέσα σε ελάχιστο χρόνο γίνατε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας μας.Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι κάθε φορά θα σας κοιτάζουμε στα μάτια και ποτέ δεν θα σας τάξουμε "λαγούς με πετραχήλια".
 
Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο cyclades24.gr

Μετά τα παραπάνω η διοίκηση της Συριανής ομάδας, με τη σύμφωνη γνώμη και των τριών παιχτών «δένει» τους ποδοσφαιριστές και αποκτά λόγο σε ενδεχόμενο ενδιαφέρων κάποιας ομάδας για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares