Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 22:55

Νίκη του Ολυμπιακού στα Μάρμαρα.

Μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ του πρωταθλήματος έθεσαν σήμερα οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, οι οποίοι πέρασαν με το νικηφόρο 5-0 μέσα από την έδρα του Αστέρα Μαρμάρων στην Πάρο.

syros RAOYZAIOS new13Η ομάδα του Μάκη Πούλου πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Πανσιφναϊκό στη Σίφνο.

0-1 Στο 17’ Μετά από ένα κόρνερ από τα δεξιά ο Μουράι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πούλιου

0-2 Στο 21ο λεπτό ο Ρούπας στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα μετά από στημένη φάση την στέλνει άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

0-3 Ο Μπαλόπιτας στο 35ο λεπτό μετά από γρήγορη αντεπίθεση και σέντρα από αριστερά κάνει το 0-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Αστέρας Μαρμάρων είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 43’ όπου μετά από σέντρα του Κληρονόμου και λανθασμένη έξοδο του Συριανού ο Ρούσσος με κενή την εστία στέλνει την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή επίθεση για τον Αστέρα (55’) με τον Βιτζηλαίο να πασάρει στον Ζουμή να πιάνει ένα πολύ κάλο σουτ που εξουδετερώθηκε από τον Συριανό.

0-4 Ο Μπαλόπιτας σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 70’, όπου κάνει το 0-4 για τους Συριανούς.

0-5 Στο 85’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, όταν ο Μανουδάκης με ατομική ενέργεια και σωστό τελείωμα κάνει το 5-0. Μάλιστα ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Βακόνδιος, μετά τους «τραβηγμένους» πανηγυρισμούς, τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον επιθετικό των Νέων Ολυμπιακού Σύρου.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία τωνΑ Βακόνδιου, Κουζούμη και Γρυπάρη.

Αστέρας Μαρμάρων(Σαμιος Χ.): Πούλιος, Ρούπας, Αλπράντης, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Ζουμής, Ρούσσος Β., Βιτζηλαίος, Κορρές, Καρανίκης, Κληρονόμος.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Πούλος): Συριανός, Μελισσάκης (46'Ρούσσος Κ.), Τσιριγώτης, Παπαδάκης (78' Σπανός), Μουράι, Καράβας, Μπαλόπιτας,, Λούσας (46' Συμιγδαλάς),Σαγγινέτος, Μανουδάκης, Ξυγκάκης.

Ανταπόκριση: Βασίλης Καράι

asteras-ajax-9-3-2013-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι sportscaster του sportcyclades.gr Έκλεισε με νίκη ο Α.Ο Σύρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares