Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 20:18

Λευκή ισοπαλία του Αστέρα με τον Ανδριακό

Σε εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του Α΄ Τοπικού των Κυκλάδων Α.Ο. Αστέρας Σύρου και Ανδριακός ΟΦ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0 σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Το παιχνίδι δεν είχε πολύ καλό ρυθμό και σημαντικό ρόλο έπαιξε η ώρα διεξαγωγής (09.30) στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης, η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων (6η & 4η αντίστοιχα) που δεν έδινε βαθμολογικό κίνητρο καθώς και ελάχιστοι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο (δεν ξεπερνούσαν τους 30).

Στα αγωνιστικά ο Αστέρας ήταν ελαφρώς καλύτερος είχε μια διπλή ευκαιρία με τον Βελέτζα που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ανδριακού, στη συνέχεια ένα δοκάρι με τον Βαμβακούση και ένα δεύτερο από λάθος αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδος, ήταν οι καλύτερες στιγμές των γηπεδούχων, από την άλλη η πιο κλασική ευκαιρία για την Ανδριώτικη ομάδα ήταν ένα δοκάρι που είχαν στο δεύτερο μέρος. Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στη τελευταία αγωνιστική (14η) που οι δυο ομάδες θα αντιμετωπίσουν ΑΟ Υδρούσας & ΑΟ Τήνου σε εκτός έδρας ματς αντίστοιχα.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ (κ. Λαζαρίνος): Ρούσσος , Ρουσσουνέλος, Δαμιανός, Καλόγερας, Καμπάνης ©, Μπούμπας, Καπετανάκης, Ξανθάκης, Βελέτζας, Βαμβακούσης, Μπάιλας.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ (κ. Χαλάς) : Τσιάμαλος, Χαλάς, Μπάλας, Κοντομάρκος ©, Μαμάης, Rashe, Μπενάς, Ζούμης, Κρεατσούλας, Κουλούρης, Ζαννακής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares