Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 21:55

Ένα βήμα πιο κοντά στα μπαράζ ο Παμμηλιακός

Τους 3 από τους 4 βαθμούς που χρειάζεται για να σφραγίσει το εισιτήριο της συμμετοχής του στα πρώτα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στη Γ’ Εθνική, πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παμμηλιακός, κερδίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου με 1-0 τον ΑΟ Πάρου.

milos-glaronisiaΟι «κόκκινοι» χωρίς να εντυπωσιάσουν επέστρεψαν στις νίκες μετά το ισόπαλο 0-0 της Σύρου με τον Άγιαξ και βρίσκονται αγκαλιά με την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Παμμηλιακός δεν μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι όπως συνηθίζει και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε χρειάστηκε να απειληθεί πρώτα μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 32’ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Η Μηλέικη ομάδα απείλησε στο 4’ με φάουλ του Παπαδημητριου που πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 8’ μετά από κάθετη μπαλιά του Σίδερη στον Χατζίεφ το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Χαριστός, ενώ στο 11’ είχε το πρώτο της δοκάρι (οριζόντιο) σε σουτ του Παπαδημητρίου.

 

Ο ΑΟ Πάρου, παρά τις αρκετές απουσίες που είχε, στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι και πάλεψε για κάτι καλύτερο όσο έβλεπε ότι ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός δεν καθάριζε το ματς. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να παγώσει το Δημοτικό Στάδιο Μήλου στο δίλεπτο 18’-20’ πρώτα στο σουτ Διακάτου που απέκρουσε με δυσκολία ο Αϊβαλιώτης σε κόρνερ και κατόπιν σε σύγχυση στα καρέ του Παμμηλιακού πριν απομακρύνει ο Σίδερης.

Ο Παμμηλιακός απάντησε με την κεφαλιά του Σίδερη στο φάουλ του Παπαδημητρίου στο 22’ ενώ απείλησε και στο 25’ όταν την συρτή σέντρα του Μάλλη δεν πρόλαβε στη μικρή περιοχή ο Χατζίεφ.

pammiliakos-aop-11-3-2013-1

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα: Ο Χατζίεφ εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Χαριστού σε δυνατό σουτ του Παπαδημητρίου έξω από την περιοχή και από κοντά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟ Πάρου στο 32ο λεπτό. 

Ο Βούλγαρος επιθετικός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του 2 λεπτά αργότερα αλλά το γυριστό σουτ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Χαριστό.

milos-mileika-neaΣτο 42’ ύστερα από μπαλιά του Ψαθά ο Μάλλης με σκαφτό σουτ από πλάγια βρήκε την ρίζα του αριστερού δοκαριού του Χαρίστου.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να πετύχουν το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουν το ματς. Απείλησαν μετά από φάουλ του Παπαδημητρίου στο 47’ αλλά ο επερχόμενος Κυρίτσης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από απόσταση ενός μέτρου από την εστία, ενώ στο 57’ είχαν ένα ακόμα δοκάρι (το τρίτο) όταν και πάλι σουτ του Μάλλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χαριστού. Ο ίδιος παίχτης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του ΑΟ Πάρου.

Παίχτης του αγώνα: Στάθης Παπαδημητρίου – Παμμηλιακός. Ο μικρός σταρ του Παμμηλιακού ήταν σε αυτόν τον αγώνα όλα τα λεφτά για την ομάδα της Μήλου. Συνεχής απειλή για την εστία του Χαρίστου, είτε με σουτ, είτε με κάθετες πάσες, είτε από στημένες φάσεις. Επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική άνοδο που έχει στα τελευταία παιχνίδια του Παμμηλιακού και θα αποτελέσει το χρυσό «κλειδί» της Μηλέικης ομάδας στα μπαράζ ανόδου που έρχονται…

Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Μάλλη και Αϊβαλιώτη αλλά και την σταθερότατη και απροσπέλαστη για έναν ακόμα αγώνα αμυντική γραμμή. Από τον ΑΟ Πάρου ξεχώρισαν, ο Γιουρτζίδης, ο Χαριστός και ο Σένκα.

pammiliakos-aop-11-3-2013-2

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάμη, Σίδερης, Ατανάσοφ, Μάλλης (84’ Καμακάρης Β.), Τσιριγωτάκης (80’ Ψαθάς Ν.), Χατζίεφ, Παπαδημητρίου (86’ Στεφανής), Ψαθάς Α.

ΑΟ Πάρου (Άρης Λάππη): Χαριστός, Γαβαλάς, Γιουρτζίδης, Κασιμάτης, Δαφερέρας, Σένκα, Σκιαδάς, Διακάτος, Κρώνης, Τσάνταλης (72’ Σάμιος), Μπαρδάνης.

 

syros RAOYZAIOS new13Δηλώσεις μετά τον αγώνα

Θέμης Αϊβαλιώτης (τερματοφύλακας Παμμηλιακού): «Μπήκαμε νευρικά στον αγώνα, αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας. Μετά το ημίωρο όμως και το γκολ δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο. Αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι και τυχεροί με τα 3 δοκάρια που είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Χρειαζόμαστε ένα ακόμα βαθμό για να πετύχουμε και μαθηματικά το στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζουμε.»

Ηλίας Κυρίτσης: (αμυντικός Παμμηλιακού) «Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε μεγαλύτερο σε εύρος νίκη αλλά ακόμα κι έτσι πήραμε τους 3 βαθμούς που μας κρατάνε στην κορυφή. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι τον κόσμο που παρότι ήταν καθημερινή το παιχνίδι βρέθηκε στο γήπεδο και τον περιμένουμε και στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι μας για να πανηγυρίσουμε την είσοδό μας στα μπαράζ.» 

Άρης Λάππη (προπονητής ΑΟ Πάρου): «Λόγω των απουσιών μας σήμερα αλλά και το εργάσιμο της ημέρας αναγκάστηκε να ταξιδέψουμε στη Μήλο με μόλις 12 παίχτες αποστολή. Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα στον πρωτοπόρο Παμμηλιακό και αν ο Διακάκος ήταν πιο εύστοχος στην ευκαρία που δημιουργήσαμε θα είχαμε άλλη ροή στον αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την παρουσία τους αλλά και στην ομάδα του Παμμηλιακού για την μέχρι τώρα πορεία της.»

 

Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου (κάντε κλικ εδώ…) του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Απομένουν για τον Παμμηλιακό 2 παιχνίδια. Την επόμενη Δευτέρα (Καθαρά) η ομάδα της Μήλου υποδέχεται το Νηρέα Πάρου (μετά από 4 αναβολές) και μια εβδομάδα αργότερα ταξιδεύει και πάλι στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Πάγο.

pammiliakos-aop-11-3-2013-3

Μικρά από τη Μήλο

-Σύρραξη μεταξύ του Αϊβαλιώτη και του Μπαρδάνη δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Ο τερματοφύλακας του Παμμηλιακού ζήτησε εξηγήσεις από τον παίχτη της Πάρου, καθώς σε τήρηση του fair play από την Παριανή ομάδα όταν η μπάλα επέστρεφε στο τέρμα των κόκκινων προσπάθησε πηγαίνοντας δυνατά πάνω στον Αϊβαλιώτη να αποσπάσει τη μπάλα. Η αντίδραση και των δυο πλευρών ήταν να έχουν μια ολιγόλεπτη αντιπαράθεση. 

-Με ελλιπή αποστολή εμφανίστηκε η ομάδα του ΑΟ Πάρου στη Μήλο. Αιτία η συμμετοχή του Λυκείου της Πάρου στον τελικό σχολικού πρωταθλήματος με την συμμετοχή αρκετών παιδιών της Παριανής ομάδας. Ο ΑΟ Πάρου ταξίδεψε με μόλις 12 παίχτες στην αποστολή του αφού αρκετοί ακόμα παίχτες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την ομάδα εξ’ αιτίας του εργάσιμου της ημέρας.

-Στη Μήλο ταξίδεψε και ο Ολλανδός φωτογράφος Trebor-Robert van der Most που παρακολουθεί με τον φακό του όλο το Παριανό ποδόσφαιρο.

-Την… τιμητική του είχε το νούμερο 4 του ΑΟ Πάρου (Γαβαλάς) που «αποθεώθηκε» σε ειρωνικούς ρυθμούς από την κερκίδα, η οποία άνοιξε και κόσμιο χιουμοριστικό διάλογο με τον Γιουρτζίδη στο 89’ λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του τελευταίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares