Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 23:00

Πανναξιακός: Φουλ για ΤΙΤΛΟ με το 3στα3.

Τρεις μεγάλους τελικούς θα δώσει ο Πανναξιακός μέχρι το τέλος του μήνα, όπου και θα τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των "Μπλε" της Νάξου.

Ο Πανναξιακός που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία καλείτε να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟ Νικολακάκη και στη συνέχεια να κάνειNAXOS Katsonis 200x100 το 2-2 με Περαμαϊκό εντός και Ατρόμητο εκτός, ώστε να επωφεληθεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Ιωνικού και να κατακτήσει στο νήμα την 1η θέση του 9ου ομίλου.

Στο χέρι τους

Όλοι στο στρατόπεδο της Νάξου γνωρίζουν πολύ καλά ότι από δω και πέρα δεν χωράνε πλέον στατιστικά και τα παιχνίδια θα κρίνονται κατά πολύ από την δική τους απόδοση, καθώς η ομάδα της Νάξου έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ποιοτικότερη του 9ου ομίλου.

Έτσι προβλέψεις δεν χωράνε και στο παιχνίδι με τον Νικολακάκη το Σαββάτο, καθώς η ομάδα της Αθήνας παίζει με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να αναζητήσει βαθμούς κόντρα στον Πανναξιακό, ώστε να συνεχίζει να ελπίζει για την άνοδο της. Το βαρύ 6-2 υπέρ του Πανναξιακού στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων στο παιχνίδι της Νάξου ίσως να παίζει κάποιο ρόλο ψυχολογίας για τις δύο ομάδες.

Απουσίες

Ο Γιώργος Βλαστός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δερμιτζάκη και Τερόλλη, που συμπλήρωσαν κάρτες, πράγμα που θα αναγκάσει τον κρητικό τεχνικό να κάνει εσωτερικές ανακατατάξεις για να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας και ενός πολυεργαλείου στην άμυνα του.

Ο αγώνας που διαιτητεύουν οι: Βάτσιος, Κασσαβέτης-Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής), αρχίζει το Σάββατο στις 16:00.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, ο Πανναξιακός με το 3στα3 είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε τις εναπομείνασες αγωνιστικές, τη βαθμολογία και τα γκολ του 1ου αγώνα.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares