Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 23:11

Τζιόβας: Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, Πανναξιακός ο καλύτερος.

Στην εκπομπή της Πέμπτης "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ" που παρουσιάζουν ο Νικόδημος Λιανός, ο Σπύρος Μάκαρης και η δημοσιογραφική ομάδα του sportcyclades.gr, μίλησε ο προπονητής του ΑΣ Άνω Μεράς Νίκος Τζιόβας.

Ο τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες της Μυκονιάτικης ομάδας, μίλησε για το πως η Άνω Μερά των πολλών προβλημάτων θα καταφέρει να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά στην πιο ιστορική στιγμή του σωματείου μέχρι σήμερα, με τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους της Δ΄Εθνικής.

Ο Νίκος Τζιόβας, απατώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής ανέφερε ότι η Άνω Μερά έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Τριγλίας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.

Ως την ομάδα με το καλύτερο σύνολο στον 9ο όμιλο έχρησε τον Πανναξιακό, ενώ τόνισε ότι και οι: Ιωνικός, Ατρόμητος Πειραιά και Αστέρας Βάρης, είναι από τις ομάδες που τους αξίζει η βαθμολογική θέση που βρίσκονται.

Για τη δική του ομάδα ανέφερε ότι ήδη βρίσκεται σε στάδιο ανασχεδιασμού για τη συμμετοχή της στο τοπικό πρωτάθλημα, όπου η ομάδα της Μυκόνου έχει να επιδείξει μια πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι, η εκπομπή της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Κυκλάδων "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ" βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 3-5.

Ακούστε ένα μικρό κομμάτι της συνέντευξης του Νίκου Τζιώβα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares