Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 20:09

Πάτησε κορυφή ο Πανναξιακός

Στην κορυφή του ομίλου βρίσκετε πλέον ο Πανναξιακός, που πέρασε σήμερα αήττητος (1-1) μέσα από την έδρα του ΑΠΟ Νικολακάκη και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ιωνικού στη Ραφήνα με 2-1 από τη Τριγλία, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, τρέφει ακέραια όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

NAXOS Katsonis 200x100Ο Πανναξιακός, αναγκάστηκε να παραταχθεί στο σημερινό ματς με τρεις βασικές απουσίες, καθώς εκτός των τιμωρημένων Τερόλλη και Δερμιτζάκη, εκτός αποστολής έμεινε και ο Χρήστος Αριανούτσος λόγω ίωσης.
Στο 1ο μέρος οι "Ναξιώτες" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο 1ο μέρος, εν’ αντιθέσει με τους γηπεδούχους που είχαν ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά στο γάμα τις εστίας του ο Θέμελης.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61΄ ο Ντούκα χάνει μοναδικό τετ ατ τετ απέναντι στον Μουκέα, με το Νικολακάκη να απαντά λίγο αργότερα, αλλά και πάλι τον Θέμελη να λέει όχι.

Στο 78΄ και μετά από αρκετή δόση τύχης, έρχεται το 1-0 για το Νικολακάκη, όταν μια κεφαλιά βρίσκει το δοκάρι του Πανναξιακού και στη συνέχεια στα σώματα των αμυντικών των φιλοξενούμενων και στο τέλος καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Θέμελη.

Αμέσως μετά τη σέντρα ο Καρούσης, ισοφαρίζει για τον Πανναξιακό, όταν εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με ένα σουτ νικά τον Μουκέα, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.
Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι άνοιξε και για τις δύο ομάδες, οι οποίες κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Το τελικό 1-1 έδωσε από έναν πολύτιμο βαθμό στις δύο ομάδες, που θα παλέψουν πλέον για διαφορετικούς στόχους. Ο μεν Πανναξιακός με νίκη στα δύο τελευταία ματς με Περαμαϊκό εντός και Ατρόμητο εκτός κλειδώνει την 1η θέση του 9ου ομίλου, ενώ το Νικολακάκη για να ανέβει στη Γ΄ Εθνική, ίσως θα πρέπει να νικήσει και τα δύο εναπομείναντα ματς με Ολυμπιακό Λαυρίου εκτός και Τριγλία Ραφήνα εντός.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Μουκέας, Τσιτοφώτος, Νίκας (90' Τερζίεφ), Μήλας, Συρίγος, Ανδρεάδης, Παναγόπουλος, Κωβαίος (61' Λαζαρίδης), Εγιουρούμ, Σπυρίδης, Παπαναστασίου

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Κατσάνης (89' Μπανακάκης), Τόσκας, Σταυρόπουλος, Μπονιάκος, Καρούσης, Αθανασίου, Τζορμπατζάκης, Ντούκα, Κεμαβόρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares