Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 13:32

Νικήτρια η ΑΕ Στενής στην Τήνο

Στο τοπικό ντέρμπυ της Τήνου η Α.Ε Στενής αντιμετώπισε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς τον Α.Ο Τήνου στο γήπεδο της.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική, περίπου 150 τον αριθμό.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα χάνοντας την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Φώσκολος αστόχησε ελάχιστα σε εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά αργότερα στο 15ο λεπτό ο Ζαλώνης Ι. έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, με τον Καμολίνο να αποκρούει. Ο Ζαλώνης Ι. στο 24ο λεπτό έπιασε πολύ καλή κεφαλιά με τον Καμολίνο να εκτινάσσεται στο γάμα και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 33ο λεπτό όταν μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά του Φώσκολου Σ., ο οποίος σέντραρε για τον Δελλατόλα Μ., ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε με το κεφάλι στον αμαρκάριστο Φώσκολο Ι., ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καμολίνου.

steni-aot-16-3-2013-1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με την Στενή να έχει την υπεροχή. Στο 62ο λεπτό ο Δελλατόλας Μ., σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Καμολίνο και κατέληξε βασανιστικά στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 77ο λεπτό ο Ζαλώνης Ι., δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμολίνο σε ένα ακόμη τετ α τετ. Στο 80ο λεπτό η Στενή ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη με τον Τζέ να διαμορφώνει το 2-0 από πολύ κοντά με ψύχραιμο πλασέ..Το μόνο που κατάφερε ο Α.Ο Τήνου ήταν να μειώσει το σκορ στο 85ο λεπτό με τον Σίντι.

Έτσι η Στενή ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη χρονιά με πολλές επιτυχίες διεκδικώντας μέχρι την προτελευταία αγωνιστική την δεύτερη θέση. Επίσης ανέδειξε επάξια το ευ αγωνίζεσθε.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό των Κυκλάδων.

AE ΣτενήςΦωσκολος Ν., Φωσκολος Γ., Παλαμαρης Α., Ζαλωνης Μ., Ζαλωνης Μ., Ζαλωνης Ν., Φωσκολος Γ., Φωσκολος Σ., Δελλατολας Μ. (Σουρανης Κ 85΄), Ζαλωνης Γ, Απεργης Ν. (Τζες 65΄).

ΑΟ ΤήνουΚαμολινος Ν., Κελαιδιτης, Αρμαος Γ. (Αρμακολλας Ε.), Βιδος Ι., Δελλατολας Τ., Βελλαλοπουλος, Vinson, Παναγιωτακης Α,, Sinti Saar, Βελλαλοπουλος Λ, Τριανταφυλλος Π.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares