Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 21:12

Αναβολή στα Μάρμαρα, ντέρμπυ στην Σίφνο!

Ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Μαρμάρων και του ΑΟ Σερίφου αναβάλετε για το επόμενο σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα και ο αγώνας του Νηρέα με τον ΑΟ Σερίφου.

SERIFOS XORHGOI-SERIFOY

Το Σερφιώτικο σωματείο ζήτησε δικαίως και πήρε την αναβολή αφού για να ταξιδέψει στην Πάρο θα πρέπει να αναχωρήσει από Παρασκευή και να επιστρέψει Δευτέρα στην Σέριφο.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό το νεοσύστατο σωματείο θα χρεωνόταν ένα πολύ μεγάλο ποσό για έναν αγώνα αδιάφορο και για τις δύο ομάδες γι αυτό ορθός η ένωσή μας κατανόησε κι έδωσε την συγκατάθεση της για την αναβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ΑΟ Σερίφου θέλει να δώσει το σαββατοκύριακο που θα είναι στην Πάρο και τον 2ο εναπομείναντα αγώνα του με τον Νηρέα κάτι που αναμένετε να κάνει αποδεκτό και η ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

pansifnaikos-ajax-logos

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΝτέρμπυ στην Σίφνο…

Καιρού επιτρέποντος… την Δευτέρα θα διεξαχθεί στην Σίφνο ο αγώνας μεταξύ του Πανσιφναϊκού και το Ολυμπιακού Σύρου.

Ο Πανσιφναϊκός θα επιδιώξει να κλείσει την χρονιά παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα από τα φαβορί των μπαραζ κάτι που αν συμβεί θα πετάξει έξω τους ερυθρόλευκους δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς!.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Βακόνδιος Μ. με βοηθούς Ζαράνη Ι. και Μενδρινό Λ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares