Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 18:26

Παίδες: ΑΟ Πάρου - Νηρέας [vid]

Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι για τον 3ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος, ο ΑΟ Πάρου φιλοξένησε τον Νηρέα.

paros-ntolkas-epiplo-new300Οι δύο ομάδες παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο αντάμειψαν τους αρκετούς φιλαθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου για να τους παρακολουθήσουν.

Η ομάδα του Νηρέα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και σημειώνοντας πρώτη γκολ με τον Hasani στο 12o λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΑΟ Πάρου αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα 7 λεπτών σημείωσε 3 τέρματα. Στο 51ο λεπτό με τον Σάμιο ισοφαρίζοντας 1-1, στο 55’ με τον Σαρρή Κ. έκανε την ανατροπή στο σκορ και στο 58’ ο Σαρρής Κοσμάς και πάλι έκανε το τελικό 3-1 για την ομάδα του ΑΟΠ.

Να θυμίσουμε ότι ήδη από τον τρίτο όμιλο έχει περάσει στην επόμενη φάση η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου και ο ΑΟ Πάρου ως δεύτερος.

ΑΟ Πάρου: (Φραντζής Μ.), Λάμπρου, Πατέλης, Σκιαδάς, Hyska, Σάμιος, Σαρρής, Πρίφτης, Βενέτης, Σαρρής Κ., Senka, Σκιαδάς Ν.

Αναπληρωματικοί: Κονταράτος, Αργελάς, Δόγκας, Λουκής, Gloka, Κουτσαφτάκης, Φραντζής.

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.), Ζώτος, Σιφναίος, Τσούκε, Τσενάϊ, Τριπολιτσιώτης, Dushi, Xhaxho, Τζανακόπουλος, Βιτζηλαίος, Hasani, Zyberi.

Αναπληρωματικοί: Μπάλιος, Καραχάλιος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares