Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 14:50

Ντέρμπυ στη Σίφνο...

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Κυκλαδίτικου Ποδόσφαιρου στο Δημοτικό Γήπεδο στη Σίφνο την Παρασκευή 29/03/2013 στις 14.30 στο πλαίσιο της 14η και τελευταίας Αγωνιστικής για τον Β’ Όμιλο του ‘Α Τοπικού των Κυκλάδων ανάμεσα στον Πανσιφναικό και Νέων Ολυμπιακού Σύρου.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΟι δυο ομάδες ύστερα από την προσωρινή αναβολή του αγώνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών την προηγούμενη εβδομάδα ξεκουράστηκαν και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς.

Μπορεί να έχουν μεγάλη βαθμολογική διάφορα αλλά το συγκεκριμένο ματς μοιάζει με ντέρμπι καθώς από την μια πλευρά η ομάδα του Πανσιφναικού έχει δείξει ότι έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο από τα ελάχιστα στις Κυκλάδες και με την απολυτή υποστήριξη του κόσμου τις Σίφνου που συνήθως κατακλύζει το γήπεδο η ομάδα της Σύρου δεν θα έχει εύκολο έργο.

Η ομάδα του Πανσιφναικού βρίσκεται στην 7η θέση με 7 πόντους 2 νίκες 3 ισοπαλίες 8 ήττες και προερχόμενος από το 1-1 στο ντέρμπι με την Σέριφο θέλει να κλίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπροστά στο κόσμο του.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πάρει και μαθηματικά το τελευταίο εισιτήριο για την διαδικασία των μπαράζ σαν καλύτερος δεύτερος. Η ομάδα του Μάκη Πούλου βρίσκεται στην 2η θέση με 34 βαθμούς και με 11 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα είναι από τις πιο καλές ομάδες του Ομίλου. Η Συριανή ομάδα προερχόμενη από την νίκη με 0-5 επί του Αστέρα Μαρμάρων θέλει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται ώστε να έχει το μυαλό της στα μπαράζ.syros RAOYZAIOS new13

Χωρίς σημαντικά προβλήματα αναμένεται να παραταχτούν οι δυο ομάδες στο μεγάλο ντέρμπι και σίγουρα ο κόσμος θα δώσει βροντερό πάρων για μια ακόμη φορά .

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι κ. Βακόνδιος Μ. με βοηθούς τους κ. Ζαράνη Ι. και κ. Μενδρινός Λ.

Η κάμερα του Sport Cyclades θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει το παλμό από το τελευταίο και πιο κρίσιμο ματς για τον Β΄ Όμιλο .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares