Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 01:48

Στασινόπουλος: Δεν ήθελα να θίξω τον Ιωνικό!

Τη δήλωση που παραχώρησε στο sportcyclades.gr την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με την οποία ''ο Ιωνικός κερδίζει τα ματς στην έδρα του με αλητείες'', προσπάθησε να ανασκευάσει ο Βασίλης Στασινόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός του Περαμαϊκού επιχείρησε να ρίξει... νερό στη φωτιά που άναψε με την ατάκα του στη Νάξο, προσθέτοντας πως η άποψη αυτή είναι προσωπική και δεν σχετίζεται με τον σύλλογο του Περάματος. Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:
"Σχετικά με τις δηλώσεις μου αμέσως μετά την ληξη του αγώνα Πανναξιακού-Περαμαϊκού και πριν δημιουργηθούν λανθασμένα συμπεράσματα, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν είχα και δεν έχω ούτε με τον επίσημο Ιωνικό, ούτε με τον επίσημο Ατρόμητο Πειραιά, ούτε φυσικά με κάποιον άλλο σύλλογο. Και οι δυο ομάδες φέτος μας συμπεριφέρθηκαν άψογα κι αυτό το τονίζω κατηγορηματικά. Η δήλωση μου είχε να κάνει με την μικρή μερίδα οπαδών που υπάρχει σε κάθε ομάδα και δεν μπορεί να ελεγχτεί από την διοίκηση του εκάστοτε σωματείου. Τέτοιους φιλάθλους έχουμε εξάλλου κι εμείς, πόσο μάλλον ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ιωνικός, με μεγάλο όγκο φιλάθλων που είναι δύσκολο να συνετιστούν από τους ανθρώπους που διοικούν με αυταπάρνηση την ομάδα και παλεύουν για το καλύτερο. Έχω φίλους σε όλες τις ομάδες και η πολυετή παρουσία μου στα γήπεδα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη. Σε καμία περίπτωση δεν θέλησα να θίξω την ιστορία κάποιων ομάδων και όσους τις διοικούν, εξάλλου αυτή δεν είναι η δουλειά μου. Έκανα ένα μεμονωμένο σχόλιο για κάποιες μερίδες φιλάθλων που προκαλούν όπως είπα, προβλήματα σε όλες τις ομάδες, ένα σχόλιο που απηχεί αποκλειστικά τις δικές μου απόψεις και μόνο''.

Η δήλωση που είχε κάνει  στη Νάξο ο Βασίλης Στασινόπουλος

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares