Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 20:29

Ήττα...αλλά Γ’ Εθνική

Φινάλε με γλυκόπικρη ήττα 3-1 από τον Ατρόμητο Πειραιά για την ομάδα του Πανναξιακού, ο οποίος αδιάφορός πλέον μετά την πρωινή νίκη του Ιωνικού, αρκείτε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Πανναξιακός, που είχε 30 ηρωικούς φίλαθλους στο πλευρό του, φάνηκε σαφώς ταλαιπωρημένος από το ολονύχτιο ταξίδι και πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τον Ατρόμητο, που σε συνδυασμό με την καλή απόδοση, πραγματοποίησε σήμερα την φιέστα ανόδου στη Γ’ Εθνική μπροστά σε 500 φιλάθλους.
1-0 Ο Ατρόμητος στο 36΄ όταν ανοίγει το σκορ της αναμέτρησης με τον Μητρόπουλο, ο οποίος μετά από πάσα του Λοϊζίδη, πλάσαρε τον Θέμελη.NAXOS Katsonis 200x100

1-1 Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανναξιακός απαντά, όταν ο Κεμαβόρ, που ήταν από του καλύτερους των φιλοξενούμενων, σε κόντρα επίθεση πλάσαρε τον  Λιώνη, κάνοντας το 1-1.
2-1 Στο 53’ ο Μανουηλίδης από τα αριστερά έβγαλε συρτή - σέντρα και ο Τερόλλης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, αυτή κατέλειψε στα δίχτυα της ομάδας του.
3-1 Στο 63΄ ο Λοιζίδης πάσαρε στο Μανουηλίδη, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν Μιχαηλίδης ( Βοιωτίας)
Από τον Ατρόμητο,  διακρίθηκαν οι Λοιζίδης, Μανουηλίδης, Νταλάκος, Παπαδόπουλος.
Από τον Πανναξιακό, καλύτεροι ήταν οι, Κεμαβόρ,  Δερμιτζάκης και Θέμελης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (Γρίμπιλας): Λιώνης ( 89΄Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μπέλιας, Γεωργούλης, Νταλάκος, Μητρόπουλος (76΄ Ράπτης), Λοιζίδης (70΄ Λιαγκόζης), Μανουηλίδης, Πέρρος, Δανασής
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκος (80’ Πετρόπουλος), Τζωρμπατζάκης ( 67΄Ντούκα), Τερόλλη, Τόσκας, Αριανούτσος,  Μπανακάκης, Καρούσης, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης ( 84΄ Ζάνος)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares