Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 21:19

Παρελθόν ο Πελέκης από τον ΑΟ Σύρου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο Σύρου αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Χρήστος Πελέκης.

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα το απόγευμα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Συριανής ομάδας.

Πάντως οι ψίθυροι που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως αναφέρουν πηγές από τη Σύρο, τόσο οι φίλοι της ομάδας, όσο και η διοίκηση, μετά το τέλος του πρωταθλήματος είδαν τον ΑΟ Σύρου να βρίσκεται έξω από όλους τους στόχους που είχε θέσει.

Ο Χρήστος Πελέκης, παρόλο της εκτίμησης που χαίρει από τους ανθρώπους του ΑΟ Σύρου, φαίνεται πως χρεώνεται τις αποτυχίες της ομάδας, τόσο στον θεσμό του Πρωταθλήματος, όπου δεν κατόρθωσε να περάσει στην φάση των μπαράζ, όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου ο στόχος της συμμετοχής στον τελικό, χάθηκε και μάλιστα με ένα βαρύ σκορ.

Η επόμενη μέρα για τον πάγκο του ΑΟ Σύρου κρύβει αρκετά ονόματα, με τις περιπτώσεις προπονητών να εξετάζονται από τον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να ορίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Πελέκη.

Ο ΑΟ Σύρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ της Δευτέρας 8 Απριλίου 2013 απεφασίσθη η λύση της συνεργασίας μας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ. Πελέκη Χρήστο. Από σήμερα 8/4/2013 βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Το θέμα αναζήτησης νέου προπονητή που θα οδηγήσει τεχνικά την ομάδα μας τη νέα Αγωνιστική περίοδο 2013-2014, το χειρίζεται με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Φώσκολος Γιώργος.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πελέκη για την μέχρι τώρα συνεργασία του με την ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε κάθε νέο του προπονητικό βήμα".
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares