Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 21:10

Νίκη για... τελικό οι Νέοι του Νηρέα

Με το ενάμιση πόδι στον φετινό τελικό των Νέων είναι πλέον η ομάδα του Νηρέα αφού επικράτησε με σκορ 2-0 επί του συντοπίτη του ΑΟ Πάρου.

Οι Ναουσσαίου μετά τη νίκη τους με 3-0 επί του ΠΑΣ Νάξου πριν 4 μέρες νίκησαν και τους σημερινούς τους αντίπαλους που ήταν ο κύριος διεκδικητής της πρώτης θέσης.

Ο ΑΟ Πάρου προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τα στημένα όμως ο Νηρέας πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια πήρε το πολύτιμο τρίποντο που του δίνει πλέον αέρα πέντε πόντων. Απομένει πλέον να κατακτήσει μόλις ένα βαθμό στους εναπομείναντες δύο αγώνες.

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά και κεφαλιά του Πραμμάτια μέσα από την μεγάλη περιοχή του Παντελαίου. Το τελικό 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό από πολύ ωραίο πλασέ του Μetaj.

Ο Φετινός τελικός θα διεξαχθεί στις 27 ή 28 Απριλίου. Η ομάδα που έχει ήδη προκριθεί από τον 1ο όμιλο είναι η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου.

AO Πάρου: (Λάππη Άρης), Παντελαίος, Σιέττος, Καλόγηρος, Διακάτος, Κρώνης, Ξένος, Νίκας Ι., Τσαντάνης, Σκιαδάς, Κρουσταλάκης, Ρούσσος.

Σάμιος, Δεκαβάλας, Πρίφτης, Γιουρτζίδης.

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.), Καρποδίνης, Τσιγώνιας, Hasani, Μαθιέλλης Α., Ymeri, Metaj, Geborys, Zyberi, Πραμμάτιας, Κρητικός, Τριπολιτσιώτης Ι.

Zeneli, Ραυτόπουλος, Kycyku, Ζώτος, Παγώνης, Τριπωλιτσιώτης Π., Μαθιέλλης Φ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares