Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 15:08

Η «Μάχη» της Τήνου.

Στο ματς που αναβλήθηκε λόγω του απαγορευτικού την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΑΟ Μυκόνου θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Νέους Ολυμπιακού Σύρου, σε έναν αγώνα που θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο της Τήνου για την 1η Αγωνιστική.

Σε ένα αρκετά μικρό αλλά ωραίο παραδοσιακό γήπεδο που άλλοτε φιλοξένησε μεγάλα παιχνίδια οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να πάρουν τους πρώτους βαθμούς, που θα τους δώσουν το αβαντάζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων για τη σεζόν 2012 - 2013.

Να θυμίσουμε ότι, για την πρώτη αγωνιστική την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Ίου, ο Παμμηλιακός νίκησε 1-0 τον Πανθηραϊκό, κατακτώντας το πολύτιμο τρίποντο.

syros RAOYZAIOS new13Χωρίς άγχος

Από τη μια πλευρά οι τυπικά γηπεδούχοι και νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού των Κυκλάδων, Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, που όχι μόνο κατάφεραν να έχουν μια καλή εικόνα και στα 14 ματς της φάσης των ομίλων, αλλά πήραν και το εισιτήριο για τα μπαράζ σαν καλύτεροι δεύτεροι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον το γεγονός ότι αγωνίζονταν στο πιο εύκολο από τους τρεις ομίλους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο παιχνίδι κατοχής και είναι αρκετά επικίνδυνη επιθετικά. Μείων αποτελεί σίγουρα η απουσία εμπειρίας, καθώς η Συριανή ομάδα έχει στο ρόστερ της ένα μεγάλο αριθμό νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το ταλέντο πάντως υπάρχει και τώρα περιμένουμε να δούμε την ανταπόκριση που θα έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού, απέναντι σε ομάδες με όνομα και εμπειρία, όπως είναι αυτή του ΑΟ Μυκόνου.

Στο πρωταθλήματα οι Νέοι Ολυμπιακού κατέλαβαν την 2η θέση του 2ου ομίλου, πίσω από τον Παμμηλιακό με 37 βαθμούς 12 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα και με 53-6.

Τέλος προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με τον Προπονητή των Συριανών Μάκη Πούλο να δηλώνει χθες στην εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον κόσμο το σπορ" ότι, θα ταξιδέψει στη Τήνο για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στο φαβορί του πρωταθλήματος.

Το φαβορί

Από την άλλη το μεγάλο φαβορί των αγώνων μπαράζ δείχνει να είναι ο ΑΟ Μυκόνου, που χωρίς καμία αμφιβολία μαζί με τον Πανθηραϊκό, είναι οι ομάδες με τη μεγαλύτερη εμπειρία.

Η ομάδα από τη Μύκονο, με παρά πολλές συμμέτοχες στη Δ’ Εθνική επιθυμεί να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει και σίγουρα δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, πάντως όπως αναφέρουν στον ΑΟ Μυκόνου κανένα ματς δεν είναι εύκολο, κάτι που αποδείχτηκε και στην αναμέτρηση του Πανθηραϊκού με τον Παμμηλιακό.

Η ομάδα των κ. Παχατουρίδη και Γούλα, έχοντας στην κατοχή της μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών με τεραστία εμπειρία είναι από τα δυνατά χαρτιά στο πρωτάθλημα και το φαβορί στο συγκεκριμένο ματς και στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών.

Μάλιστα οι Μυκονιάτες θα αγωνιστούν στην Τήνο, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς φίλους της ομάδος, που θα ακολουθήσουν για ακόμα μια φορά την αποστολή.

Η ομάδα από τη Μύκονο κατέλαβε την πρώτη θέση στο Α’ Όμιλο με 33 βαθμούς σε 12 ματς και με μόλις μια ήττα , 11 νίκες και συνολικά 43-8 τέρματα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και από τους τρεις ομίλους και με συνδυασμό το πολύ καλό ποδόσφαιρο με εξαιρετική κατοχή της μπάλας , δημιουργεί ένα παρά πολύ καλό και απειλητικό σύνολο που όλοι οι αντίπαλοι σέβονται και υπολογίζουν.

Πάντως ο ισχυρός άντρας της ομάδας κύριος Αλέξανδρος Κουκάς, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι, στηρίζει τους παίχτες του και όλοι μαζί θα πετύχουν να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει τη Κυριακή 14/04/2013 στις 14.30 και θα διευθύνει ο κ. Μενδρινός Λ. με βοηθούς τους κ. Αρμακόλα Ι. και κ. Νομικό Ν.

Η κάμερα του Sport Cyclades όπως είναι φυσικό θα βρίσκεται και εκεί για να σας μεταφέρει το παλμό και από αυτό το μεγάλο παιχνίδι, όπως θα έχετε την ευκαιρία μέσα από το Sport Cyclades να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια των μπαράζ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares