Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 22:30

Μάκης Πούλος: "Μετά τα μπαράζ οι συμφωνίες"

Σαφώς πειραγμένος από τα αυθαίρετα και ανακριβή δημοσιεύματα, δηλώνει ο Προπονητής των Νέων Ολυμπιακού Σύρου Μάκης Πούλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα γράφονται και θεωρεί πέρα, για πέρα ψευδή και ανυπόστατα.

Μάλιστα ο ίδιος βάζει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας ότι το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr είναι αυτό που ανταποκρίνεται στην αλήθεια, καθώς αναφορές άλλων μέσων περί οριστικής συμφωνίας με τον Α.Ο Σύρου ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν ανταποκρίνονται σε καμία αλήθεια.

Αναλυτικά ο Μάκης Πούλος είπε:

«Κάποια δημοσιεύματα που διάβασα τα τελευταία 24ωρα με στεναχωρούν ιδιαίτερα και με θίγουν σαν άνθρωπο. Δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία ούτε με τον ΑΟ Σύρου, ούτε με καμία άλλη ομάδα. Όπως πολύ σωστά έγραψε το αθλητικό portal sportcyclades.gr έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις, 2-3 τον αριθμό, στις οποίες όμως θα απαντήσω μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μου. Πιστεύω τα όσα ανυπόστατα γράφονται, έχουν ως στόχο να πλήξουν εμένα και την ομάδα με την οποία συνεργάζομαι. Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι κάποιοι συνάδελφοι σας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική όταν δεν έχουν στοιχεία στα χέρια τους».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares