Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 11:35

Εάν δεν βρω ανταπόκριση θα αποχωρήσω

Σαφές μήνυμα προς την δημοτική αρχή του Περάματος έστειλε ο πρόεδρός του Περαμαϊκού, Θοδωρής Κουντούρης Σαφές μήνυμα προς την δημοτική αρχή του Περάματος έστειλε ο πρόεδρός του Περαμαϊκού, Θοδωρής Κουντούρης

Πρόκειται για το πρόσωπο στο οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό το δημιούργημα που λέγεται Περαμαϊκός. Ο λόγος για τον πρόεδρο του συλλόγου, Θεόδωρο Κουντούρη, ο οποίος παρουσιάζεται διστακτικός αναφορικά με την παραμονή του στην προεδρία των ''πρασίνων'' τη νέα σεζόν. Ο λόγος σχετίζεται με το γηπεδικό, θέμα που ταλανίζει τους τελευταίους μήνες την Πειραϊκή ομάδα.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με την αδιαφορία του δήμου Περάματος έχει απογοητεύσει τον ισχυρό επιχειρηματία. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που η δημοτική αρχή δεν συνδράμει στην προσπάθεια για την ανακατασκευή του γηπέδου, τότε θα αποχωρήσει από το σωματείο.'' Πραγματοποιούμε μεγάλες προσπάθειες ώστε τη νέα χρονιά να αγωνιζόμαστε σε γήπεδο που θα πληρεί τις προϋποθέσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει ανταπόκριση. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν έχω λόγο να παραμένω στον Περαμαϊκό. Ο δήμαρχος είχε υποσχεθεί ενώπιον όλου του κόσμου στο φιλικό που δώσαμε με την Προοδευτική ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Από την πλευρά μου θα κάνω υπομονή μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Θέλω να πιστεύω ότι από τα λόγια θα περάσουμε στις πράξεις'' ήταν τα λόγια του Θεόδωρου Κουντούρη.

Τα τυπικά για Στασινόπουλο

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την δουλειά του Βασίλη Στασινόπουλου και αυτό που απομένει για την ανανέωση της συνεργασίας είναι η επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του σωματείου. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Ιουνίου θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση του σωματείου χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία. Τέλος, οι ''πράσινοι'' θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι τα τέλη Μαΐου ενώ στη συνέχεια η διοίκηση θα ξεκινήσει τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

stoplekto.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares