Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 14:24

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τέλος ο Λαϊβεράς

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο Κερατσίνι τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα στην Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης ο Βαγγέλης Λαϊβεράς ανακοίνωσε στους ανθρώπους του συλλόγου την πρόθεση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Οι ιθύνοντες των ''ροσσονέρι'' έκαναν δεκτό το αίτημα του Λαϊβερά και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του σωματείου και ειδικότερα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Κερατσινίου, Μιχάλης Αραούζος, ευχαρίστησαν τον έμπειρο τεχνικό για τη συνεργασία ενώ του ευχήθηκαν παράλληλα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Συστάθηκε σε Σώμα

Παράλληλα, οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν προ λίγων ημερών στα γραφεία του συλλόγου ανάδειξαν νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο καλείται να οδηγήσει το ιστορικό σωματείο και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μάλιστα, στόχος της ομάδας λόγω της δυναμικής που διαθέτει, σύμφωνα με τους διοικούντες, είναι ο πρωταθλητισμός. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μιχάλης Αραούζος ο οποίος έχει ξαναπεράσει από τη συγκεκριμένη θέση. Τα υπόλοιπα πρόσωπα που συγκροτούν το Δ.Σ. έχουν ως εξής: Αντιπρόεδρος Α' Στέλιος Μπαγδάτογλου, Αντπρόεδρος Β' Γιώργος Παπαγεωργίου, Γενικός αρχηγός Μιχάλης Τσούμας, Ταμίας Στάθης Θεοδώρου, Γραμματέας Θεοόδωρος Συμάκης, Μέλη Νίκος Μπούσκος, Μιχάλης Λάμπρου, Μηνάς Χατζηαντωνίου, Γιώργος Μποσινάκης, Παναγιώτης Λέκκας, Μιχάλης Πρινιωτάκης, Βαγγέλης Κρεβατάς, Δημήτρης Καφετζής, Βαγγέλης Λαγός, Ανδρέας Φασάκης, Θανάσης Μπαλαφούτης.

stoplekto.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares