Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 20:31

Υποδοχή θριάμβου στη Μήλο για τον Παμμηλιακό. (VIDEO)

Ανεπανάληπτες στιγμές ζουν οι παίχτες και οι Μηλιοί φίλαθλοι φέτος με την τρελή πορεία του Παμμηλιακού που συνεχίζεται και στους αγώνες μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου της Μηλέικης ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

milos-mileika-neaΑρκετός κόσμος περίμενε με σημαίες, κασκόλ και καπνογόνα στο λιμάνι του Αδάμαντα την αποστολή της ομάδας του νησιού που κατέφθασε την Κυριακή 21/4 στις 3.00 το μεσημέρι με το Aqua Jewel, μια μέρα μετά το δεύτερο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα στο μίνι τουρνουά των μπαράζ.

 

Μετά το 1-0 επί του Πανθηραϊκού την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παμμηλιακός λύγισε και την αντίσταση των Νέων Ολυμπιακού Σύρου (γνωστών καλύτερα ως Άγιαξ Σύρου) και πάει το επόμενο Σάββατο και πάλι στην Πάρο για τον τελικό με τον ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος επίσης με δυο νίκες προπορεύεται στη βαθμολογία με την ομάδα της Μήλου.

milos-glaronisia

Το σύνθημα «Παμμη ολέ, Παμμη ολε ολέ, Γ’ Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ» έσυρε το χορό των παιχτών και των φίλων του Παμμηλιακού που έγιναν ένα κουβάρι στο μόλο του Αδάμαντα με το πλήρωμα του Aqua Jewel και όσους επιβάτες είχαν απομείνει στο πλοίο να χαζεύουν με θαυμασμό και με τα κινητά στο χέρι για να αποθανατίσουν τις στιγμές!

 

Πλέον αναμένεται μαζική εκδρομή πολλών Μηλιών φίλων του Παμμηλιακού στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς αλλά και της ιστορίας του Παμμηλιακού το ερχόμενο Σάββατο 26/4 στην Πάρο.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares