Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 23:33

Στον τελικό ο Αστέρας Κορθίου.

Στον αυριανό τελικό του final four Παίδων, που γίνεται σήμερα και αύριο στη Νάξο, προκρίθηκε ο Αστέρας Κορθίου, ο οποίος νίκησε σήμερα στον ημιτελικό 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΣ Νάξου και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Ανδριότικου ποδοσφαίρου, που θα συμμετάσχει σε τελικό παίδων.

Στα αγωνιστικά θα λέγαμε ότι μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι προσπάθειες των παιχτών του Πέτρου Μαράκη σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Τζαφάι, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος για την ομάδα της Άνδρου.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Σκιαδά για τους Ναξιώτες να χάνει 1-2 σημαντικές ευκαιρίες και τον Χαζάπη για το Κορθί να έχει 2 καλές στιγμές στο τέλος του κάθε ημιχρόνου.

Το 0-0 της κανονικής διάρκειας, όπως ορίζει η προκήρυξη του παιδικού πρωταθλήματος οδήγησε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Τζαφάι και πάλι δήλωσε το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει, αποκρούοντας 3 πέναλτι και εκτελώντας ένα εύστοχα, ενέργειες που τελικά έδωσαν και τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Για τον Αστέρα Κορθίου σκόραραν οι: Τζαφάϊ, Τζορτανίδης και Παπαχρόνης, ενώ από τον ΠΑΣ Νάξου ευστόχησαν οι Πετρόπουλος και Βερύκοκος.

 

Αύριο στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου, ο Αστέρας Κορθίου θα αντιμετωπίσει στον τελικό τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου, οι οποίοι προκρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι σε βάρος των Παίδων του ΑΟ Πάρου 5-3 (1-1 καν. Διάρκεια).

 

Άψογη η διαιτησία των κυρίων: Κουζούμη, Ρούσσου και Μουτάφη.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Πετρόπουλος (42’ Πετράς), Μανιός, Γκουνέλας, Μπιλάς, Κουφόπουλος, Ζάκο, Βερύκοκος, Ματάκιας, Λεγάκης (60’ Κυριακόπουλος) Σκιαδάς.

Αστέρας Κορθίου (Μπενάς): Τζαφάι, Γαρύφαλλος, Τζορτανίδης, Λογοθέτης, Παπαχρόνης, Τρανάκος, Χαζάπης, Νιτσόλας (43’ Μαμαης), Ψωμάς, Γιούσης, Ψωμάς.

  • Μετά το τέλος του αγώνα τόσο οι διαιτητές, όσο και οι επίσημοι έδωσαν τα εύσημα στα παιδιά και στους παράγοντες των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους.
  • Και τους δύο αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννης Σιγάλας, ο Γεν Γραμματέας Γιώργος Χωριανόπουλος, το Μέλος Μανόλης Βάβουλας και ο Χρήστος Καφτηράνης.
  • Άριστες εντυπώσεις άφησε ο 12χρονος Γιούσης του Αστέρα Κορθίου, ο οποίος μαζί με τον τερματοφύλακα Τζαφάι, αλλα και πολλά άλλα παιδιά, έδειξαν ότι στη Άνδρο πλέον κοιτάνε σοβαρά τις ακαδημίες.
  • Ο ΠΑΣ Νάξου του Πέτρου Μαράκη, παρά την 2χρονη αποχή του από τα πρωταθλήματα ακαδημιών, στην 1η χρονιά επιστροφής του επιβεβαίωσε ότι θα διαδραματίσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα τμήματα υποδομών του Νομού.
  • Το live score του αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares