Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 17:29

Πρωταθλητές Κυκλάδων οι παίδες του Ολυμπιακού.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το final four Παίδων Κυκλάδων, που έγινε στη Νάξο στις 10&11 Μαΐου. Εκεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Παίδες των Νέων Ολυμπιακού Σύρου στέφτηκαν πρωταθλητές Κυκλάδων, επικρατώντας στον χθεσινό τελικό με 1-0 επί του πρωτοεμφανιζόμενου σε τελικές φάσεις Αστέρα Κορθίου.

Ο χθεσινός τελικός που μεταδόθηκε λεπτός προς λεπτό από το sport Cyclades, κρίθηκε από ένα γκολ του Δεναξά Μ. στο 42’, όταν ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωνε το τελικό 0-1.

Το ματς

Κουμπωμένες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Νάξου χθες οι δύο ομάδες, με τους Ανδριώτες να ζουν το όνειρο ενός τελικού για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου τους και τους Συριανούς να θέλουν να υπερασπίσουν τον τίτλο που κατείχαν από πέρυσι.

Πάντως η ομάδα του Κ. Μπενά ήταν αυτή που κοίταξε κατάματα τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου και αυτή που στο 1ο εικοσάλεπτο είχε απειλήσει σημαντικά την εστία του Κουλουρά, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να κάνει μία σωτήρια απόκρουση μετά από σουτ του Μάμαη, στο 15.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Ολυμπιακού, προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου ισορρόπησαν το παιχνίδι και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο 19’, όταν ο Σταφυλάς σούταρε και ο Τσαφάι απόκρουσε εκπληκτικά.

Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο το οποίο περιείχε ακόμα 2-3 καλά σουτ με τους, Γιούση και Ψωμά για το Κορθί και με τους Σταφυλά – Γιαννισόπουλο για τον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, με τους παίχτες του Κορθίου να φαίνονται περισσότερο επηρεασμένοι από την κούραση.

Μετά το γκολ του Δεναξά στο 42’ με όμορφο πλασέ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο ίδιος παίχτης είχε την ευκαιρία να σφραγίσει τη νίκη, όταν σε σουτ που επιχείρησε είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσαφάι.

Η φάση του αγώνα πάντως έγινε στις καθυστερήσεις, όπου εκεί το παιχνίδι λίγο έλειψε να πάρει φωτιά, όταν ο Χαζάπης, εξ επαφής πάνω στη γραμμή δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Αστέρα Κορθίου.

Άριστη η Διαιτησία του Κύριου Κουζούμη και των βοηθών Ρούσσου και Μουτάφη.

Αστέρας Κορθίου (Μπενάς): Τσαφάϊ, Γαρυφαλλος, Τζορτανίδης, Λογοθέτης, Γιούσης (40' Χαζάπης), Ψωμάς Μ., Παπαχρόνης, Τρανάκος, Μάμαης, Νιτσόλας (57' Κοράρι), Ψωμάς Χ.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Ρούσσος): Κουλουράς, Σταματίου (10' Γιαννισόπουλος) (63' Κουκούλης), Ψαρράς, Κάπελλας, Καραδήμας, Φουάσης, Γκιουραι (67' Σαμανίου) (73' Καιντας), Αργυρος (51' Δεναξάς Γ.), Σταφυλας, Καφτηρανης (69' Λουλος), Δεναξας Μ.

 Επίσημοι

Τον τελικό παρακολούθησαν ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Κυκλάδων κύριος Χωριανόπουλος, τα μέλη Θέμης Κούτρας, Μανόλης Βάβουλας και Χρήστος Καφτηράνης, ενώ παρόντας ήταν και ο προπονητής των Μικτών μας ομάδων Μανόλης Βαθρακοκοίλης.

Τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κύριος Ναυπλιώτης, που έκανε και τις απονομές και το Μέλος Βαγγέλης Βουτσίνος.

 

Τελικός παίδων: Αστέρας Κορθίου - Ολυμπιακός Σύρου Live!

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares