Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 01:21

ΓΕΡΑ... η Μυκονος «ΑΦΕΝΤΙΚΟ» και στα μπαράζ

Στο ματς που που άνοιξε την αυλαία για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο ΑΟ Μυκόνου αντιμετώπισε την Αναγέννηση Γέρας σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κόρφου στη Μύκονο, η ομάδα του κ. Παχατουριδη μπήκε με το δεξί, επικρατώντας 2-0 κόντρα στους Μυτηληνιούς, με γκολ που σημείωσαν ο Πανέτας στο 38’ και ο Τσάλμας στο 88’ (π). Οι Μυκονιάτες σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με περισσότερες από 10 κλασικές ευκαιρίες, έκαναν το καθήκον τους και πλέον βάζουν γερές βάσης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Γενική εικόνα :

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΑΟ Μυκόνου (πάνω από 150) που παρευρεθήκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του Κόρφου. Ο καιρός ήταν ιδανικός και σίγουρα το παιχνίδι αποζημίωσε όλους και με το παραπάνω, καθώς εκτός τα δυο γκολ, υπήρχε ένταση και ανταγωνισμός, τρία δοκάρια, ένα πέναλτι και παρά πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Από τους μεγάλους νικητές, με την απόδοση τους ξεχώρισαν οι: Πανέτας, Κυπριτίδης και Αnderson, Ενώ απο τους ηττημένους, καλύτεροι ήταν οι Χατζηκλειδαράς, Καλταγιάννης και Σεραφίγγος.

Η διαιτητική τριάδα των κ. Τσαμούρη, κ.Χαλβατζάκου και κ. Κουρομιχαλάκη ήταν πολύ καλή, καθώς είχαν σωστές υποδείξεις σε όλο σχεδόν το παιχνίδι (εκτός από κάποια μικρά λάθη που έκαναν μετά το 80’). Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασσάλος.

 

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλύτερη και δικαία πήρε την μεγάλη νίκη. Η ομάδα των κ. Παχατουριδη και Γουλα, είχε τον έλεγχο σε όλο το 90λεπτο και απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι, άξια κατέκτησε το τίτλο του πρωταθλητή στο Νομό των Κυκλάδων. Από την άλλη η ομάδα από τη Μυτιλήνη προσπάθησε για το καλύτερο, είχε αρκετές επικίνδυνες στιγμές μπροστά στην εστία του Anderson, αλλά δεν κατέφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της Μυκόνου, πραγματοποιώντας έτσι μια καλή σχετικά εμφάνιση, χωρίς όμως βαθμολογικό αντίκρισμα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν ο Σεραφίγγος θα κάνει ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή από αρκετά πλάγια, εύκολα όμως ο τερματοφύλακας του ΑΟ Μυκόνου θα μπλοκάρει.

Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 6’, όταν ο Καλταγιάννης θα δώσει την μπάλα στον Σεραφίγγο, ο οποίος με ένα αριστερό μονοκόμματο σουτ θα στείλει τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Άντερσον.

Η απάντηση των γηπεδούχων θα έρθει 3 λεπτά αργότερα, όταν ο Αργυρίου θα κάνει μια σέντρα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, στην τροχιά της μπάλας θα βρει ο Κυπριτίδης, αλλά η κεφαλιά του θα φύγει έξω από την εστία του Χατζηκλειδαρά.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους Μυκονιάτες θα χαθεί στο 11’, όταν ύστερα από κόρνερ του Αργυρίου, ο Κυπριτίδης θα πάρει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η κεφαλιά του θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Χατζηκλειδαρά.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Μυκονιάτες θα χαθεί στο 16’, όταν ο Ξένος θα επιχειρήσει ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης, αλλά η μπάλα του θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Μυτιληναίων.

Στο 29’ νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Από λάθος του Θεοδώρου, ο Δελόλμας θα πετάξει μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά για το Μαλακό, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟ Μυκόνου θα απομακρύνει με γροθιές τον κίνδυνο.

Στο 35’ οι Μυκονιάτες φωνάζουν για ένα πέναλτι που ίσως να έγινε πάνω στο Ξένο, καθώς ο τελευταίος εν πρώτοις φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή. Παρόλα αυτά ο άρχων της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

(1-0) Η Μύκονος στο 38’ θα ανοίξει το σκορ με τον Πανέτα, όταν σε κόντρα επίθεση ο Ξένος θα βρει τον σκόρερ, ο οποίος με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια θα γράψει το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Σεραφίγγο, αλλά το σουτ του τελευταίου θα φύγει ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Άντερσον.

Στο 43’ νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση, όπου ύστερα από σέντρα του Μαλακού, ο Θεοδώρου θα διώξει στο πρώτο δοκάρι σε μια παράλληλη επικίνδυνη μπαλιά.

Τελευταία φάση για το πρώτο μέρος ξανά για τους φιλοξενούμενους όταν σε μια σέντρα σουτ του Βασίλογλου που δεν θα μπορέσει κανείς από τους προωθημένους να την στείλουν προς την εστία, θα φύγει παράλληλα ακίνδυνα.  

Νέα καλή στιγμή για του γηπεδούχους θα χαθεί στο 52’ όταν από σέντρα του Ξένου η μπάλα θα βρεθεί στο δεύτερο δοκάρι του Χατζηκλειδαρά εκεί ο Τσάλμας θα επιχειρήσει ένα σουτ αλλά ένα σώμα αμυντικού θα την στείλει σε κόρνερ.

Στο 60’ καλή στιγμή για του φιλοξενούμενους όταν ο Μαλακός θα δώσει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλη περιοχής στον Καλταγιάννη οποίος θα την αφήσει να περάσει ,στην τροχιά της μπάλας θα βρεθεί ο Παυλέλλης αλλά τελευταία στιγμή πριν προλάβει να σουτάρει ο Μπαλλής θα κάνει την προβολή και απομακρύνει το κίνδυνο.

Δυο λεπτά αργότερα ένα μακρινό σουτ του πολύ καλού σήμερα Καλταγιάννη θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ o Anderson.

Στο 63’ νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να ασκούν πιέσει όταν ο Δελόλμας θα επιχειρήσει ένα σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά δεν θα ανησυχήσει τον τερματοφύλακα της Μυκόνου.

Η πιο κλασσική ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι θα χαθεί στο 75’ ύστερα από δυνατό πλάγιο άουτ ο Παυλέλλης θα πάρει μια δυνατή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά ο Anderson θα πει όχι κάνοντας την αποκρούσει της χρονιάς και σύγχρονος κρατώντας το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΑΟ Μυκόνου θα απαντήσει αλλά δεν θα καταφέρει να κάνει το 2-0 καθώς ο Χατζηκλειδαράς θα κάνει και εκείνος μια τεράστια απόκρουση. Ύστερα από σέντρα του Τόσκα, ο Κυπριτίδης θα πάρει μια κεφαλιά ψαράκι μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης θα πει όχι με ένα εξίσου εντυπωσιακό τρόπο όπως έκανε λίγα λεπτά νωρίτερα ο Anderson.

Νέα καλή στιγμή για τη Μύκονο όταν ένα σουτ του Πανέτα θα φύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χατζηκλειδαρά.

Στο 84’ καλή στιγμή για την Αναγέννηση θα χαθεί όταν από φάουλ του Μαλακού εύκολα θα βγει και θα μαζέψει ο Anderson.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσάλμας θα μπορούσε να τελειώσει το ματς όταν ένα σουτ -βολίδα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Χατζηκλειδαρά οποίος δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

(2-0) Η Μύκονος θα κάνει το 2-0 με τον Τσάλμα με εκτελέσει πέναλτι, ύστερα από χέρι που καταλόγισε ο άρχων της αναμέτρησης. Την εσχάτη θα αναλάβει ο συνήθης εκτελεστής ο οποιος δεν θα δυσκολευτεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Χατζηκλειδαρά γράφοντας το τελικό 2-0 στο 88’.

 

ΑΟ Μυκόνου (κ.Παχατουρίδης): Αnderson, Καρατζάς (56’ Κέκελης), Θεοδώρου, Μπαλλής, Ξένος, Αργυρόπουλος (85’ Νάζος), Αργυρίου ©, Βαλαμούντης, Κυπριτίδης (70’ Τόσκας), Τσάλμας, Πανέτας.

Αναγέννηση Γέρας (κ. Μάτας): Χατζηκλειδαράς, Βασίλογλου, Κουκούλης Ρ.(56’ Παυλέλλης), Καλταγιάννης, Αφαλωνιάτης ©, Ζαφειρίου, Μαλακός, Βλάμης (83΄Κουκούλης Λ.), Τσιταντίνος, Δελόλμας, Σεραφίγγος.

Φωτορεπορτάζ: Ειρήνη Παππά

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares