Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 11:39

Νικος Μάτας: Οδύσσεια στη Μύκονο. Νίκη σήμερα με Κανάρη

Ο Νίκος Μάτας ο προπονητής της Αναγέννησης Γέρας ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις στο "SportLesvos", πριν λίγη ώρα, εστιάζοντας και στην...

Οδύσσεια που έζησαν τα μέλη της αποστολής, τόσο για να φτάσουν στη Μύκονο, όσο και κατά την επιστροφή τους στη Λέσβο: "Προσπαθούμε να συνέλθουμε. Είναι αλήθεια ότι το ταξίδι ήταν κουραστικό, αφού μέσα σε τρεις μέρες αλλάξαμε τέσσερα καράβια και τα πολύωρα δρομολόγια μας επηρέασαν. Το πρώτο πράγμα που χρειάζονταν οι παίκτες ήταν ξεκούραση, γι' αυτό χθες τους έδωσα ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουμε στο γήπεδο, για ένα χαλάρωμα, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Κανάρη".

Ο τεχνικός των Γεραγωτών αναφέρθηκε στην ήττα από τη Μύκονο, εστιάζοντας στο γεγονός πως οι παίκτες δεν έχουν απογοητευτεί, αντιθέτως είναι πεισμωμένοι για τη συνέχεια: "Δεν υπάρχει απογοήτευση. Δεν ήμασταν κακοί στη Μύκονο, απλά δεν πιάσαμε τα απαιτούμενα υψηλά στάνταρ απόδοσης, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές μας φάνηκαν επηρεασμένοι τόσο από το ταξίδι, όσο και από την κρισιμότητα του αγώνα. Έχουμε ως ομάδα ωστόσο την ποιότητα, το αποδείξαμε και στην πρεμιέρα, αφού κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε δώσαμε τη σκληρή μας μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να τονίσω πως έχουμε πεισμώσει για απαντήσεις. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας."

Τέλος, αναφερόμενος στο επερχόμενο ματς με τους πρωταθλητές Χίου, ο Νίκος Μάτας το χαρακτήρισε κομβικό: "Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, διατηρώντας τις ελπίδες μας για άνοδο, οφείλουμε να κερδίσουμε τον Κανάρη. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ομάδα, η οποία στηρίζεται στην επίθεσή της. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, ώστε να πάρουμε το τρίποντο και μετά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο ματς με τη Μύκονο. Προέχει όμως το αυριανό ματς, από το οποίο δε θα είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα λιγότερο πλην του νικητήριου τριπόντου. Σε αυτή μας την προσπάθεια, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε αύριο στο πλευρό μας τους φιλάθλους όχι μόνο της Γέρας, αλλά ολόκληρης της Λέσβου."

Από την πλευρά τους οι Χιώτες γνωρίζουν ότι για να έχουν ελπίδες στα μπαράζ που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, θα πρέπει να πάρουν και εκτός έδρας βαθμούς! Ο Κανάρης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γρίγο, Πάλλα και Βαϊντερλή ενώ επιστρέφει ο Κάβουρας. Την 25μελή αποστολή του Κανάρη θα συνοδεύουν και περίπου 30 φίλοι της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ όρισε το ματς της Αναγέννησης Γέρας κόντρα στον Κανάρη Νενήτων σήμερα Τετάρτη για τις 15:30 στο Γήπεδο του Παπάδου, ώστε να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά οι φιλοξενούμενοι, που θα επιστρέψουν το ίδιο βράδυ ακτοπλοϊκώς στη Χίο.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares